Espresso Makinesi Önerisi

enkoppkaffe

Profesyonel Demleyici
Katılım
22 Ocak 2023
Konuyu güncelleyeyim. Bu ara bir espresso kahve makine arayışındayım. Burayı ve pekçok yeri okudum, haliyle kafam karıştı. Açıkçası ben Lelit Mara X v2'yi düşünüyordum fakat burada günün sonunda herkes Bianca'yı önermiş. Bianca da ne yazık ki şu anki bütçemin üzerinde. Fakat iyi espresso tadımı alabilmek istiyorum ve daha sonra tekrar makineyi değiştirmek de istemiyorum. Lelit Mara X’i alsam memnun kalır mıyım?
Hocam bende de Bianca var fakat ben dahil çoğu insanın Bianca ve MaraX çıktısını ayırt edebileceğini sanmıyorum. Flow control haricinde diğer özellikler arasında bardağa yansıyan, sıradan damakların fark edeceği öyle belirgin bir fark yok. MaraX alırsanız kesinlikle memnun kalırsınız.
 

mucahitdeniz

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Kas 2020
son yazılanları destekliyorum, mara x ten bianca ya yeni geçmiş biri olarak . bianca bu işe zaman ayıran meraklı ve oynamayı sevenler için bir sürü şeyi değiştirme imkanı sağlıyor. bianca nın hakkını vermek için ilgi merak ve zaman lazım aynı şeyi söylemiş oldum galiba :D bianca yerine mara x konulmaz ama basitçe iyi espresso arayan için de bianca fazla sanki
 

baykahve

Yeni Kahvesever
Katılım
26 Eki 2022
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Mara X'te kesinkes bir şekilde karar kıldım.
 
Üst