Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir youtuber yongcham ilginç tarifleri var. 5gr sıcak v60 5gr soğuk V60 gibi
Video Kore dilinde ama tr altyazı ile kolayca seyrediliyor. Bir çok arkadaşıma ilham verecektir diye düşünüyorum. Belki tanınan biridir ve bilinen tariflerdir. O zaman "abi eve internet bağlatmışsın hayırlı olsun" mesajı yazarsınız.
Nitelikli kahve gittikçe daha lüks hale geliyor. 5gr kahveden demleme fikri çok hoş. Eskiden bu kadar kahve olursa ancak cupping yapılıyordu. Bu teknik de insan tecrübe sahibi olursa kolayca denemeler de yapabilir.
Gramı bilmem de son 1 haftadır, şapırdata şapırdata bloom + tek döküş olarak yapıyorum. 16 - 256g, döküş bittiğinde 1.55dk falan oluyor, anaerobiklerde 2-2.15 arası, naturellerde 2.30 arası tamamen bitiyor. Sonuçlar çoklu döküşten daha çok hoşuma gidiyor.