Motta'da İndirim(%50)

'Barista Aksesuarları' forumunda esavas tarafından 14 Oca 2017 tarihinde açılan konu

  1. ekremk

    ekremk Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    tamper guzel gorunuyor hocam gule gule kullanin
    rocket portafiltrede kullanma sansiniz oldu mu uyumlumu rocket tamperlar fark var mi
     
  2. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Hocam makine pazartesi gelecek ama Rocket'in tamperlarını da zaten motta yapıyor diye biliyorum. Uyum sorunu olacağını sanmıyorum. Gelince kendi tamperı ile kıyaslama yaparım :)
     
  3. coupe

    coupe Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    iyi kampanyaymış , kaçırmışız. tekrar olma şansı varmı acaba?
     
  4. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Arayıp bi' sorun isterseniz belki kişiye özel yapabilirler.
     
  5. coupe

    coupe Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Ankara'da olmasının avantajını kullanıp bugün uğradım Arba gıdaya. Mustafa bey yardımcı oldu sağolsun. Haftasonu gibi kampanyanın tekrar başlayacağını söyledi. Motta tamper ve sütlük aldım. Sütlük kalitesi oldukça iyi gözüküyor.
     
  6. mete

    mete Yeni Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Kargoya da bi çözüm bulurlarsa ben de alacağım.
     
  7. yasyas

    yasyas Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Bende geçen indirimden almıştım kırmızı 500ml sütlük, çok hoşuma gitti takiben indirimimi tekrar bekledim ve 750ml olanınıda aldım. Gayet başarılı
     
  8. coupe

    coupe Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Yine başlamış kampanya. sütlükler ve tamperlar %50 civarı indirimli. monin şuruplarda da var indirim.
     
  9. raistlin

    raistlin Yardım Sever Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Şurup alayım dedim, fakat 15 lira kargoyu görünce vazgeçtim. Var mıdır arkadaşlar bu konuda ek bilgisi olan?
     
  10. keremp

    keremp Yeni Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Bende aynı şeyi merak ediyorum. daha makul bir kargo olursa bende motta sütlük almayı düşünüyorum. bilen birisi olursa paylaşırsa sevinirim.
     
  11. drhasan

    drhasan Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Aynı şekilde pitcher almaktan beni vazgeçiren kargo ücreti..
     
  12. erdem555

    erdem555 Yeni Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Güle güle kullanın.

    Tabanı çelik mi alüminyum mu? Birde toplam kaç gram ?

    Bilgi verirseniz sevinirim.
     
  13. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Tabanı çelik, ölçmedim ama yanlış bilmiyosam 350-370gr arası bi' şeydi.
     
  14. coupe

    coupe Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Motta'da İndirim(%50)

    Sanırım 357 gramdı, bugün ölçtüm. Yalnız tabanı tam 58 milimetre gelmedi. 57 küsur geldi. Beko ile kullanırken çok hafif bir boşluk oluşuyor
     
  15. shotgunpadre

    shotgunpadre Yeni Üye

    arkadaşlar arbagida.com.tr indirim yapmış sanırım, motta 50cl 127tl + 9tl kargo çıkarıyor. Sizce bunu almakla ikea mattlig arasında büyük fark var mıdır, kolay gelsin.