Satılık Delonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W Tam Otomatik Kahve Makinesi

batugen

Aktif Demleyici
Katılım
13 Şub 2017
Merhaba,

Ürün kendinden öğütücülüdür. Espresso ve espresso bazlı latte, cappuccino ve benzeri sütlü kahveleri otomatik olarak yapabiliyor. Espresso için kahve ve süt miktarlarını ayarlayabilir, latte ve cappuccino için süt ve köpük miktarını kendiniz ayarlayarak programlayabilir ve tek tuşla istediğiniz kahveyi elde edebilirsiniz.

Yaklaşık 1.5 senelik. Başlarda haftada 2-3 kez kullanıldı ancak yaklaşık 7-8 aydır 2 haftada belki 2-3 kez kullandım çünkü chemex ve v60 demleme yöntemleri daha keyifli gelmeye başladı :D. İlk günden beri filtre suyla kullandım ancak iç aksam temizliği açısından düzenli olarak Delonghi' nin kendi kireç çözücüsüyle temizlik yaptım. Süt sistemi için de yine kendi süt temizleme solüsyonuyla süt haznesi ve buhar kısmının temziliğini yaptım. Sorunsuz ve temiz bir cihaz.

Bir miktar temizlik solüsyonlarından kaldı onları da veriyorum. Onun dışında garanti belgesi, kitapçıkları ve temizleme fırçası var. Maalesef faturasını bulamadım. Vatan Bilgisayar' dan almıştım. Manuel demlemenin keyfine aldıktan sonra sanırım espresso makinesini de biraz daha kendi kontrolümde olan bir şeyle değiştireceğim. Aklımda Oscar 2 var. İstanbul Ataşehir tarafına yakın olan varsa ürünü deneyebiliriz.

Düşündüğüm Fiyat: 1800TL

Ürünle ilgili detaylı bilgi:

Eletta Cappuccino TOP ECAM 45.760.W

ldYXNg.jpg

nRPdNB.jpg

vbzGNr.jpg

1LPbZ5.jpg


iyi forumlar.
 

batugen

Aktif Demleyici
Katılım
13 Şub 2017
Cevap: Satılık Delonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W Tam Otomatik Kahve Makine

Satıldı ...
 
Üst