Bodum Bistro Electric Burr Coffee Grinder

fatihonder

Yeni Demleyici
Katılım
21 Mar 2017
Merhaba amazonda gezerken bu ürün gözüme çarptı, yabancı forumlardaki incelemeleri gayet olumlu. Fiyatı da 410 civarına geliyor. Almayı düşünüyorum, kullanan varsa veya önerisi olan varsa beklerim.
 

CoffeeBosnjak

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Kas 2016
Tam bu ürün ile ilgili şu sıralar araştırma yapıyordum, forumda kimse bahsetmemiş fakat ben biraz araştırdım. Ürün amazon.com sitesinde ve çoğu yabancı forumlarda-blog'larda iyi puan almış, güzel yorumlar var ;
100 dolar altında en iyi/ top3 veya top5 grinders diye başlık açılıp hep 2-3. sıralarda yer göstermiş bir ogutucu ve caspresso infinity ile kıyaslama videoları bile var.
ürün kısaca şöyle; konik paslanmaz çelik değirmeni , 160 watt motor gücü bulunuyor.. Çoğu öğütücülerde bulunan plastik hazne yerine, cam-ve başka bir malzemeyle karışık bir kap var - bunun statikleşmeyi önlediği söyleniyor..

Ürün amerika'da tutulmuş tutulmasına da bizim buralarda pek kullanılmayınca ve öteberi bilgi , deneyim yorumları okuyamayınca insan bi şüphe edip almak istemiyor .

Karşılaştırma yapılabilirse ürün hakkında yorumlarınız ne olur, baratza encore yerine fiyat olarak çok daha uygun bütçe ile tercih edilebilir fakat performans farkı nedir ne gibi sorunları olabilir ? Mesela 160 watt ısınma sorunu yaratır mı acaba ? Bilen , duyan arkadaşlar ürün üzerine yorum yapabilirler ise çok güzel olur maksat tüketici/kullanıcı bilgilensin daha fazla. Vergi veya marj yüzünden ülke içinde muadillerine para bayılacağımıza amerika'da oldukça tutmuş bu ürün baratza encore'un yerini alabilir diye düşünüyorum ?Amazon.de 'de gerçekten uyguna geliyor çünkü.
 
Üst