Ankara Buluşması

tanselarman

Yeni Kahvesever
Katılım
1 Ocak 2017
Konum
Ankara
Herkese merhaba,
Bir tarih ve saat belirkeyelim mi diye soracaktım. İlla ki bu hafta olacak diye bir şey de yok. En azından önceden belirleyelim ki herkes takvimini ona göre ayarlasın.
Teşekkürler :D .
 

Omega

Aktif Demleyici
Katılım
24 May 2016
Konum
Ankara
Malum 3 gün tatil var
Ankara doşında olucam
29 ekimden Sonraki bir tarih bana uyar
 

Bugrafurkan

Yeni Kahvesever
Katılım
9 May 2017
Arkadaşlar bence herkes için uygun bir zaman bulamayız zaten, yarın ki buluşmaya ben gelmem diğer buluşmaya başka bir arkadaş gelmez ama bir başlangıç yapmış oluruz.
 

Ufuk

Yeni Demleyici
Katılım
9 Ara 2017
@jackosman bir bulusma saati belirlediğimizde toplandık toplanacağız derken zaten 2 saat geçecek. o yüzden topluca Anıtkabir ziyareti daha önce görüşmemiş bir grup için cok zor gibi geliyor bana.

3 Kasım ctesi saat 2 bence de iyi. Ben de polatlı'dan geleceğim.
 

Bugrafurkan

Yeni Kahvesever
Katılım
9 May 2017
Şu projenin sahibi arkadaş (Önder) ve kardeşi (Ali) kuzgundokuz diye bir yer açtılar (ayrancı - kuzgun sokak). Yakın arkadaşlarım diye söylemiyorum, Ali'nin yaptığı cheesecake'ler oldukça başarılı. Zaten bir çok kahve dükkanına da veriyorlar. Sakin ve rahatça yayılabileceğimiz, ekipmanlarını kullanabileceğimiz bir dükkan olarak önerebilirim. Nitelikli türk kahvesi odaklı bir yer ama demlemeler de yapılıyor. Espresso makinesi yok sadece. Sözen değirmen ve soy cezvenin de Ankara distribütörlüğünü yapıyorlar. Bu ürünler de incelenebilir.

Amelie's Garden de çok güzel ama tarih ve zamana göre değişebilmekle birlikte yer bulmak zor olabilir. Yine de Ferhat'la önden konuşabilirim.

Arkadaşın önerdiği yer olabilir, başka fikri olan.
 
Üst