Acai Pearl Batarya Sorunu

sefffax

Tecrübeli Demleyici
Katılım
5 Eyl 2012
arkadaşlar acaia tarafından son gelen mesajla içime su serpildi sanırım bu iş şimdilik çözüldü diyebiliriz. Espresso Perfetto'dan Ömer bey de bu konuda desteğinden ötürü teşekkür ederim.

Merhaba **** Bey


Acaia’dan yeni gelen bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Ürününüzün USA garantisi altında olduğunu tesbit etmişler ve bizden size yardımcı olmak için yeni bir ürün ile değiştirmemizi rica ettiler.

Bu durumda size refurbishment ürün değil replacement ürün ( yeni bir ürün) vericeğiz. Sadece siz garantili ürünü USA’den aldığınız ama değişimi Türkiye’de yaptığınız için ürün başına 20 Euro shipping ve gümrükleme masrafı olarak bir fark fatura ediyoruz. (USA garantisi nedeni ile) Uygun görmeniz durumunda size yeni ürün gönderimi yapabiliriz.


İyi günler,

:D
Kötünün iyisi gibi ama çözüldüğü için sevindim.
 

mehmetaksit

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Kas 2017
Selamlar,

Konunun çözüme kavuşmasına sevindim. Apple Amerika'dan alınan ürünleri bir yıl icin tamir ediyordu, onu da bildiğim kadarıyla kaldirdilar, sifiriyla degistirmeyi hic yapmiyorlardi. Espressoperfetto yine iyi bir çözüm sunmuş, buna sevindim.

Bir arkadaşımızın dedigi 5V olayini hicbir zaman önermiyorum. Pil eger NiCd veya Ni-Mh değilse, pilin patlaması olası, ayrica bu şoklama işi kontrollü yapılmazsa pilin ömrü kalmıyor.

Saygılarla,
 
Üst