Ciao

cenk

Yeni Kahvesever
Katılım
6 Ara 2018
Evet forum yönetimi ufak bir ricada bulunmuş, lütfen foruma üye olduktan sonra kendinizi tanıtınız bir merhaba deyiniz demiş.

Haklı, ne yalan söyleyeyim, kim insanlarla dolu bir odaya giripte selam vermeden bir koltuğa oturup sohbet muhabbete katılabiliyor. :D Bunu da böyle algılayarak işin de biraz şakasını yaparak ben de buradayım demek istedim.

İlk olarak konu başlığına "Merhaba" yazdım, sonra alıntı yapmak için okuduğum bir iki örnek merhaba yazısı aklıma geldi ve her hangi bir sıkıntı olmaması için İtalyanca merhaba demek olan "Ciao" yazmaya karar verdim.

Biraz kahve meraklısıyım, biraz topluluk karşısında ne diyeceğini bilemeyen kendini züccaciye dükkanındaki fil gibi hisseden biriyim, o yüzden birinizi kırarsam bilinki o benden kaynaklanmıştır, peşinen affola.

Ben de kahve serüveni olağan bir şekilde seyir etti diye çok özet bir cümle ile mevcut durumumu size aktarmış olayım. Seviyem manuel espresso makinesine merhaba deme noktasıdır. Konuyla ilgili olan forum üyelerine bir takım sorularım olacak. Bunu forum yöneticilerinin kurallarda yazdığı gibi hem mükerrer başlık açmadan ayrıca dükkana giren alacaklı gibi davranmamak için hemen yazmayacağım. Forumu okumak için tekrar bir zaman ayırıp benim ilgilendiğim konuları bir kafamda toparlayıp, forum içinde bulamadığım sorularımı siz değerli forum üyelerine soruyor olacağım. Tabiki hep cebimi doldurmamaya da özen göstermeyi düşünüyorum. Elimden geldiğince bir şeyler paylaşıp yardımım dokunacağını düşündüğüm yerlerde diğer üyelere de yardımcı olmaya çalışırım.

Biraz uzun bir selamlaşma yazısı oldu, kusura bakmayın lütfen.

Saygılarımla.

Cenk
 

brkg

Yeni Demleyici
Katılım
24 Eki 2014
Böyle bir girişe hoşgeldiniz denilmezse ayıp olurdu:D
Hoşgeldiniz.
 
Üst