Kargo Şirketleri Ile Ilgili Bir Anket

Hangi kargo şirketini tercih edersiniz?

  • Yurtiçi Kargo

  • MNG Kargo

  • Sürat Kargo

  • Aras Kargo

  • UPS Kargo


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Homo_Insanus

Yeni Kahvesever
Katılım
31 Ara 2017
Konum
Jönköping
Süpermarket alışverişinin büyük bölümü de dahil olmak üzere neredeyse evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan biri olarak firmalara ilişkin olumlu olumsuz şahsi değerlendirmelerim;

PTT : Fiyat olarak en avantajlısı, güvenilirlik noktasında tamamiyle şans işi. Kim olduğuna bakılmaksızın kapıyı açan ilk kişiye hatta kapının önüne bırakılan kargo paketleri.

Aras : Hızlı dağıtım. Sorun çözümü noktasında muhatap bulabilme. Çokça yaşanan mağduriyet ise kapıyı çalmadan evde olmadığımıza kanaat getiren medyum dağıtıcılar.

Yurtiçi : Uygulamadan TC ile anında bilgilendirme ve hızlı dağıtım. Bölge dağıtım ağları tespit edilirken uç noktalardaki müşteriler hesaba katılmadığı için çok sayıda şube olmasına rağmen ulaşım sıkıntısı yaşanabiliyor. (evime çok yakın 2 şube varken bizim sokağın daha uzak 3. bir şubeye verilmesi)

MNG : Yaşadığınız mağduriyetlerde sıfır muhatap sıfır sorumluluk üstlenme, gönderenle de çözülemeyen sorunlar tüketici heyetinde bitiyor genellikle.

Sürat : Yenilememekte inat ettikleri sistemleri ile teslimatlar arasında uyumsuzluk. Az sayıdaki şubelerine ulaşım zorluğu. Çalışanların da mevcut düzenden yıpranması ile oluşan kontrolsüzlük ve müşterinin şubede kendini yığının içinde kendi kargosunu ararken bulması.

UPS : Teslimat hızı ve takip sistemi ile güvenilirliği memnun edici. Geri dönmesi durumunda şube sayısının azlığı nedeniyle, şubelere ulaşım zorluğu.

Seçim hakkım bulunduğunda bu seçenekler arasında sıralamam ise şu şekilde oluyor;
1 - Aras
2 - Yurtiçi
3 - UPS
4 - PTT
5 - MNG / Sürat
 
Üst