Satıldı Comandante C40 Nitro Wenge + Red Clix

ustaturk

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Eki 2018
01.jpeg
Değerli forum arkadaşları, nisan ortasında Togay Beyden satın aldığım ve sadece 1 dakika metal artıklarının ve kokusun gitmesi amacıyla 20 gr kahve çektiğim kullanılmamış Comandante Wenge değirmeni ve paketi açılmamış Red Clix’i birlikte satıyorum. Kalabalık ofis ortamında çalışmam ve ikram etme durumumu da (açıkçası gözüm korktuğu için) göz önüne alarak baş edemeyeceğim kanaatine vararak Eureka Atom Kahve Değirmeni alarak onu kullanmaya başladığımdan dolayı satmaktayım.

Comandante C40 Nitro + Red Clix setini birlikte satmak tercih sebebimdir. Tek taleplere de açığım. Değirmene fiyat yazmayacağım, fiyatı siz belirleyeceksiniz. Sizden gelen her iki tarafı da üzmeyecek fiyat tekliflerinden en makul olan kişiye değirmeni satacağım. Bir de ricam alma durumu müsait olmayan arkadaşların alıcı gibi fiyat verip pazarlık yapmaması. Çünkü bu değirmeni ikinci satışa koyuşum. Forumdan bir arkadaşımız talip olmuş ama ödeme aşamasında ödeme yapamadığından satış tamamlanamamıştı. Kocaeli – Gebze de bulunmaktayım. İstanbul Anadolu yakasında olan arkadaşlara elden diğer illerde bulunan arkadaşlara da kargo ile gönderilebilir. Konu ile ilgilenecek arkadaşlar özelden yazabilirler. Pazartesi gününe kadar bölge dışında ve yoğun bir programım olacağından sizlere ancak Pazar veya Pazartesi günü dönüş yapabileceğim.

02.jpeg 03.jpeg
 

B747

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Ara 2018
ilan açma kurallarında fiyat belirlemek gerekiyor diye yazıyor galiba. teklif usulü bir satım ilanı pek uygun olmayabilir bu formata.
 

ustaturk

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Eki 2018
Sayın B747, Fiyat bantı forumdaki satılan değirmen fiyatlardan zaten yaklaşık olarak belli
 
Son düzenleme:

ustaturk

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Eki 2018
Ürün Sayın Murkow arkadaşımıza Salı gününe kadar rezerve edilmiştir. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
 

ustaturk

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Eki 2018
Benim düşüncem de kimseyi üzmeden orta yolu bulmaktı. Çünkü fiyat da yazsanız, alıcılar genelde daha düşük bir teklif ile geliyorlar. Ama yine de haklısınız. Fiyat yazsam daha doğru olabilirdi. Dostane öneriniz için teşekkür ediyorum.
 

ustaturk

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Eki 2018
Comandante C40 Nitro Wenge + Red Clix'i Murkow arkadaşımız bu gün teslim aldı. Kahve tutkunu bir arkadaşla tanışıp sohbet etmek benim adıma ayrıca kazanç oldu. İyi günlerde güzel kahve içimlerinde keyif ile kullanmasını diliyorum.. Ayrıca Comandante değirmen ile ilgilenen ve yazan tüm forum dostlarına da ayrıca teşekkür ediyor, onların da en kısa zamanda Comandante sahibi olmasını diliyorum.
 

murkow

Yeni Kahvesever
Katılım
2 Kas 2018
Evet arkadaşlar bugün itibariyle ben de Ekrem Bey’in kıymetli yardımlarıyla bir Comandante sahibi oldum. Değirmen sıfırdan farksız ve sadece deneme amaçlı bir miktar kahve öğütmüş. Red Clix’in ise kutusu dahi açılmamıştı.
Benim adıma çok güzel bir alışveriş oldu, hem hayalini kurduğum değirmene kavuşmuş oldum hem de çok nazik, misafirperver ve hoşsohbet bir kahvesever abimiz ile sohbet edip arkadaş olduk. Tekrardn kendisine buradan teşekkür etmek isterim bu vesileyle.
 
Üst