Sanalbaharat.com sitesi

'Online Satış Siteleri' forumunda Maranki tarafından 25 Haz 2015 tarihinde açılan konu

  1. Maranki

    Maranki Yeni Üye

    Merhaba arkadaşlar. Biraz reklam yapıyo gibi olacağım ama yinede sizleri bilgilendirmek istedim. Siteden daha önce 1kg Rio miras almıştım çok iyiydi taze kavrulmuş tu. Site şimdi yöresel kahvede satmaya başlamış . Pek seçenek yok. Ama Fiat gerçekten çok uygun. Sipariş üzerine mı kavuruyorlar tam bilmiyorum. Ben linki koyup kaçtım. Bide siz değerlendirin. Ürünlerimiz
     
  2. reyta

    reyta Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    1kg dan daha az göremedim.
    250gr kadar denemek için alınabilirdi.
    ev zaten çekirdek dolu riske girip bir yenisini daha eklemek istemedim.


    ek:
    ama alıpta yorumlayan olursa sevinirim..
     
    Son düzenleme: 26 Haz 2015
  3. malemsteen

    malemsteen Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Valla fiyatlar iyi ama çekirdekler nasıl acaba?
     
  4. adali54

    adali54 Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    merak edip siteye bir kaç soru sordum
    1-acaba kahve siparişlerini sipariş verildikten sonramı kavuruyorsunuz yoksa elinizdeki kavrulmuş ürünlerdenmi gönderiyorsunuz. 2-Kahve Çekirdek Blend 1kg-Harman almak istiyorum fakat 3 farklı çekirdeği 3 farklı pakette yani karıştırmadan gönderme imkanınız varmı
    cevap olarak şunları yazmışlar
    Kazanlarımız Tek seferde 60kg kahve kavurur, 45 kg üzeri siparişlerde yeni kavrum yapılır daha düşük siparişlerde eldeki mevcut ürün yoksa yeni kavrum yapılır.
    1 kg altı satışımız yok arzu ederseniz 1 Kg luk Colombiya, mocha ve brezilya rio minastan alıp kendi karışımınızı yapabilirsiniz.

    İyi günler

    Mustafa
    Sanalbaharat.com
     
  5. reyta

    reyta Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    anamadım yani hepsinden birer kg alıp mı karıştıracakmışız :)
    toplamda bir çuval yani
     
  6. ismailcan19

    ismailcan19 Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Bu siteyi ilk fırsatta deneyeceğim elimdeki kahvelerin bitmesini bekliyorum
     
  7. karahan

    karahan Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Ben bu siteden 1 kilo alma gafletinde bulundum gelen urun resmen yanmis gibiydi tadida berbatti
     
  8. ismailcan19

    ismailcan19 Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Yapma hocam ya üzüldüm şimdi :(
     
  9. Msdurak

    Msdurak Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Sanırım koyu kavrulmuş kahve aldınız, çünkü sitede birçok kavrum ve kahve seçeneği mevcut. Ben yıllardır kahvelerini içiyorum. Hangi kahveyi ne için tüketeceğinizi bilip ona göre kavrum ve çekirdek seçimi yaparsanız doğru sonuca ulaşırsınız. Tchibo da yada Starbucksta 100 tl ye satılan Colombia Supremo yu 35 tl ye satıyorlar, beğenmezseniz koşulsuz iadesi var, bence beğenmediğiniz kahveyi iade edin paranız boşa gitmesin.

    Sitede yazan kavrum ve iade bilgis:

    Türklerin Kahve Kavrum Tercihleri:
    Hatay ve Güney Doğu anadolu hariç biz müşterilerimize Türk ve Filtre kahvede çoğunluk orta kavrumdan oluşan koyu kahve ile harmanı tavsiye ediyoruz. Tek tercihte bulunan müşterilerimizin tercihleri ise:
    Trakya, Marmara, İç Anadolu, Ege, Karadeniz Orta Kavrumu tercih ediyor.
    Akdeniz özellikle Antalya, kısmen Ege ve Marmara'da Açık kavrum tercih ediliyor.
    Hatay, Güney Doğu Anadolu'da çifte kavrum dediğimiz koyu kavrumdan da daha koyu kavurma tercih ediliyor.
    Garanti: Ambalaj açılmadığı takdirde koşulsuz 1 ay iade garantilidir.

    Kimsenin ağzının tadının kaçmaması dileğiyle
     
  10. Msdurak

    Msdurak Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Denemek isteyenlere kargo ödemeli numune yolluyorlar, deneyip beğenmezseniz de açık olsa bile iade garantili. Espresso için Colombia Supremosu güzel yada kendi harmanları var. Türk kahvesi için ortayı tercih edin , çok yumuşak içim için açık kavrumu.
     
  11. karahan

    karahan Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Siz kavrulmamış çekirdek alıyorsunuz sanırım çünkü sitede kavurma seçeneği yok.
     
  12. atabora

    atabora Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Kavrulma seçeneği vardı.
     
  13. karahan

    karahan Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    [​IMG]
     
  14. ismailcan19

    ismailcan19 Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Satın alınan kahvele açıldığı taktirde iade olmaz sanırım çünkü satın alınan kahve açılmadığı taktirde 1 ay içinde geri iade edilebilir yazıyor.
    Ben açıkçası deneyeceğim 45 tl gibi bir rakam tutacak iyi çıkmazsa gerçekten kötü olacak
    Numune alsan şimdi kargo parası öde bir daha falan olacak en iyisi almak
     
  15. Msdurak

    Msdurak Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Sitede birçok kahve çeşidi ve kavrum seçeneği var,
    Ürünlerimiz
    Yöresel kahvelerde kavurma seçeneği yok çünkü espresso kıvamında yani orta-koyu arası yapılıyor dolayısıyla kömür gibi aşırı koyu olması imkansız. Dediğim gibi iade edin hataları varsa görsünler, paranız boşa gitmemiş olur.
    Türkiye'de hem ithalatçı hem kavurmacı çok az sayıda firma var, hepsi birbirini bilir, hepsi alanında başarılı firmalar bu kadar kolay hata yapmazlar, olursa da telafi ederler. Tek bir seferlik kahve ile genelleme yanlış olur kanaatindeyim
     
  16. ismailcan19

    ismailcan19 Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Evet e mail attim paketi açmış olsanız bile iade alırız dendi üstelik bu saatte bile cevap atıyorlar hemen ilgili bir firma ben kesinlikle deneyeceğim
     
  17. OzcanAvci

    OzcanAvci Özcan Avcı

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Önümüzdeki hafta bende 2 kilo sipariş vermeyi düşünüyorum herhangi bir aksilik olmazsa, şirket yetkilisi Mustafa bey gerçekten işiyle yakından ilgili saat kaç olursa olsun maillere cevap veriyor aydınlatıcı bilgilerle ve son olarak sormak istediğim yakın zaman da bu sitenin çekirdeklerini deneyen var mı özellikle önereceğiniz herhangi bir çekirdek varmıdır ?
     
  18. borayz

    borayz Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Gezdim bir miktar, kahve olayıyla daha yeni tanışmış beni bile tatmin etmeyen bir içerik doğrusu.
    Ancak şöyle bir durum var, meselea baristasepetinde 250gr. 23TL, bonarride 20TL. olan Etiopya Sidamonun burada kilosu 25TL
    Gerçi barista ve bonarride grade 2 olarak belirtilmiş, burada kaçıncı gr olduğu bilgisi yok ama bu kadar farkedeceğini sanmıyorum.
    Bu site bana kahve sektörünün ne kadar karlı olduğunu göstermiş oldu !!!!
     
  19. spongio

    spongio Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi

    Kastedilen orta-koyu kavurmanin bizim damak zevkimize gore çok koyu kalacagini dusunuyorum acikcasi. Müşteri profillerine göre yanu toplu türk kahvesi vs. alan esnafa göre kavuruyorlardır muhtemelen.
     
  20. ismailcan19

    ismailcan19 Yeni Üye

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi


    Ben bu siteden 1 kilo Türk kahvesi aldım orta kavrulmuş özellikle belirttim gelen kahve çok koyu kavrumdu zaten evdekiler için almıştım bu kahve yanık dediler içmediler :D
     
    Sabritur bunu beğendi.