Sıcak Fırsatlar Kahve Ve Ekipman İndirimleri

ColorTR

Profesyonel Demleyici
Katılım
27 Tem 2022
Fotoğraftaki ürünü yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. İçi çelik. Seramik te arıyorsanız şiddetle öneririm. Termosun başına gelmeyen kalmadı hala taş gibi. Hem sıcak hem soğuk olarak şu ana kadar kullandığım en uzun süreleri verdi.
Valla amazon.com'dan almıştım en az bi 10 yılda ben kullandım hala taş gibi 😀 Bu kullanmanın yaklaşık 7 yılında da tağ tepe taş bayır kamplarda kullandım öyle hep ev falan değil ben de tavsiye edebilirim f/p ürünü
 

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 175,64TL 81%OFF | Zamanlayıcı LED ekran Espresso USB 3kg ile dijital kahve terazisi Max. Oz/ml/g mutfak terazisi 0.1g yüksek hassasiyetli önlemler tartım
Bazı ürünlerin altında seçili ülkeye teslim edilememektedir yazıyor. 130 liralık değirmen alınabiliyor ama :D
Yalnız cidden çok ucuz ürünler var. 120 liraya tıraş makinesi falan. Ücretsiz gönderim bir de.
 
Son düzenleme:

serkanozkan

Firma Yetkilisi
Katılım
27 Kas 2017
Konum
izmir
kacmaz50 N11 150-50 indirim kodu, biter birkaç saate. @serkanozkan Acaba yukarıda arkadaşın dediği gibi n11 mağazanızın görselleri güncel değil mi yoksa cidden eski hasat kahveler mi?

Kodla ucuza filtre kağıdı falan da alabilirsiniz.
Merhaba, 3 gündür Q eğitiminde olduğum için ve öncesinde de yoğun bir hazırlıkta olduğum için forum ile pek ilgilenemiyorum. N11 görsellerimiz onların sistemlerinden dolayı güncel değil. Web sitemiz ve trendyol görsellerimiz güncel.
 

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
O iş bende, bizi gaza getirip kendiniz başka termos mu aldınız? @kahvekahve 😂 Termometrem var, test imkanım da olur ben bir inceleme yazayım da alacaklar koşa koşa düşünmeden alsın termosu.
Benim decathlon termos geldi. Termometrem olmadığından ilkel yollu bir test yapacağım. Kağıt üzerinde 8 saat sonra yaklaşık 70 derece olması lazım.
8 saat sonraya alarm kurdum. Sıcaklığını parmağıma dökerek ölçeceğim.
Parmağımı yakarsa bu alet alınır.
Sizler için parmağımı feda edeceğim.

İçini öncesinde sıcak suyla yıkadım ve 8 saat boyunca içini hiç açmayacağım.
Zaten ufak 0.4 l bir şey. Tek seferde açıp bitirilecek bir şey. O yüzden hiç açmayacağım. 1 litrelik bir şey olsa 2-3 kere açardım.
 

Mitsuko

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
28 Ocak 2022
Bialetti termos öyle tank gibi ağır değil. 500 ml alıyor. Benim hedefim 30 dakika idare etmesi idi, okulda sanırım 45 dakika sonra kapağı açtığımda gayet sıcaktı. İddiaları ne , kaç saat sıcak tutmayı vaat ediyor okumadım. Termometre ile hafta sonu vaktim olursa ölçüm yaparım. Ama ben memnunum aldığım için.
 

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
Film izleyeceğimden dolayı bölmemek adına 7 saat 35 dakika sonra termosu açtım.
Su, parmağıma dökemeyeceğim kadar sıcaktı. Elini ateşin içinden hızlı hızlı geçirirsin ya acıtmayacak şekilde, anca o şekilde suya değdirebildim.
Onda bile acıttı. Kağıt üzerinde yazdığı kadar iyiymiş bu termos. 0.4-0.7-1L ve daha büyük modelleri var. Çelik termos lazımsa bence çekin.
İleride zamlanabilir.
 

Daunterm

Profesyonel Demleyici
Katılım
21 Ocak 2022
Konum
Konya

sen7en

Yeni Demleyici
Katılım
5 Eki 2022
Bialetti thermosu bende aldım ancak kahve için pek önermem tadı bozuluyor. Çay ve diğer şeyler için gayet iyi ve alınabilir.
 
Üst