Sıcak Fırsatlar Kahve Ve Ekipman İndirimleri

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul

arandur

Yeni Kahvesever
Katılım
5 Haz 2017
Konum
Zonguldak

Espresso makinesi 1.053,99TL + Gümrük vergisi vs. her şey dahil 1.454,51 TL

Bonsenkitchen Espresso Makinesi 15 Bar Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso, Çıkarılabilir Su Deposu, Süt Buhar Nozulu, 2 Bardak Fonksiyonlu, Paslanmaz Çelik, 850W​

 

Bjornhawk

Profesyonel Demleyici
Katılım
24 Ocak 2022
Cidden uzun süre sıcak tutuyor mu? Kayda değer bir fark var mı?
Hocam tutup derece ile bakmadım ne kadar oynuyor net bir şey söyleyemem lakin bendeki tecrübe pozitif oldu. Fincanınız daha yarısındayken soğumaya başlıyor ve bu rahatsiz ediyorsa bu tip ürünleri düşünebilirsiniz. 50 lira ile 50 dolar arasında hatta belki daha pahalı seçenekler mevcut. Toplu alım da yapılmıştı hatta kruve, icosa ve sanirim bir de ovalware inceleyebilirsiniz üst seviye isterseniz.
 

kahvekahve

Profesyonel Demleyici
Katılım
17 Ağu 2022
Plastik V60'ım kargodan geldi. Hiç plastik gibi durmuyor. Bayağı sert bir şey. Yere düşse cam gibi parçalanır gibi. Kaliteli bir şeye benziyor.
 

coffeeologist

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Haz 2017
Konum
İzmir
Cidden uzun süre sıcak tutuyor mu? Kayda değer bir fark var mı?
Merhaba,
Bu tarz bardakların iki katmanı var. Elinizin soğuğu ya da sıcağı ve dışardaki soğuk/sıcak hava ilk katmana temas ediyor. İçinde sıvıyı barındıran ikinci katman bir dış etkene maruz kalmıyor. En azından yanlardan. Bir termos performansı beklemek doğru olmaz. Ancak standart bir cam bardağa göre kesinlikle daha uzun süre sıcak/soğuk tutacaktır. Ayrıca görseli de oldukça güzel. Forumda yurt dışından siparişi verilen üst modellerden almadığıma çok pişmanım. Mudo, metro gross market, tchibo dahil bir çok yerde var. Fiyatlar internette daha uygun tabi.
 
Üst