ÜCRETSİZ! Kahve Masası Deneyim Kutusu!

NoPainNoCoffee

Süper Mokapot Adam 💪
Katılım
21 Ocak 2021
Sevgili dostum, güzel önerilerin için çok teşekkür ederim. @teyyaredenkahve ile birlikte değer yaratacak işler yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda kutuyu geliştirmeye birlikte denemeye devam edeceğiz. İpucu olarak şunu söyleyebilirim.
Yakın zamanda benim kavurduğum kahveleri ücretsiz olarak sizlere sunacağız. :D

Güzel Abim Selamlar @pepukkahve

Gerek @teyyaredenkahve Levent Abimin gerekse senin hem ev demleyicisi hemde sektörel tecrübenizi bünyenizde barındırmanız ileride bizleri bekleyen sürprizlerin habercisi olduğunu biliyorum.Fikrime göstermiş olduğun ilgi ve değer için çok teşekkür ederim.
 

CoFFeePaTh

Profesyonel Demleyici
Katılım
8 Nis 2019
Konum
Adana
Uzaktan tadım paylaşımı... Güzel fikir, bakalım nasıl olacak.
Bence yollanan kahveleri söylemeyin; numaralandırmak daha iyi bir fikir... Çekirdek boyutundan vs. nereye ait olduğu az çok belli olsa da, boyut ve renk tek başına tadım için pek bir şey ifade etmiyor. Karşılaştırmalı tadım eğlenceli olacak.

Bir sonrakine katılabilirim sanıyorum.unsure
 

Mentalfeed

Yeni Kahvesever
Katılım
17 Ocak 2022
Çok heyecanlı gözüküyor, bende katılmak isterim. G50, plastik v60, Selçuklu dripper, konchero kettle, hario japon bolpoşet100lü var eğer yeterliyse
 

orkunustel

Kafein Kültür Firma Yetkilisi
Katılım
19 Ocak 2022
Konum
İstanbul
Değerli Dostlar,
Mart ayı Kahve Masası Deneyim Kutusu'nun ikinci kahvesini duyurmaktan mutluluk duyuyorum.


2 - Kafein Kültür / Honduras Caballero #5
-
Desteklerinden dolayı @orkunustel çok teşekkür ederiz.
Dostlarla paylaşımda bulunmak her zaman mutluluk, her zaman keyif benim için. Tadacaklara afiyetler diliyorum.
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Hazırlıklarımızı tamamlamaya başladık. Kahvelerimiz porsiyonlandı. Öncelikle tarih konusundaki değişiklik nedeniyle @Oguzhan @Androge0s @cemix @Erencan @Secron çok mahcubum.
Yayınımızı 31 Mart Perşembe günü saat 21:00'da Youtube'da yapacağız. Kargo için katılımcılardan kargo bilgileri istendi.

Mart ayı için kutuda sürpriz kahve olacak. Kavurucusu @pepukkahve biggrin
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Kutular bu sabah Yurtİçi kargo ile gönderildi. Umarım herkes için güzel bir deneyim olur. Perşembe gününü merak ile bekliyorum.

Bu vesileyle Pepuk Coffee Roastery ile de tanışmış olacağım inşallah. Bayağı merak ediyorum.giggle:

Hocam beklentiyi çok yükseltmeyin :D Bu arada kendi kavurduğum kahveden 20 gr gönderebildim. Aslında niyetim 70-100 gram arasıydı ama 2 batch maalesef çok koyu oldu. Kavurduğum Guatemala kahvesini kavurmak beklemediğim şekilde inanılmaz şekilde zorladı beni. Şöyle söyleyebilirim first crack sonrasını çok kontrol edemedim. cautious
Tekrardan kavurucu dostlara saygıyla...thnx: Allah'tan sevgili dostlarımız sizlere ulaştırılması için kahvelerini, emeklerini bizler ile paylaştılar. Ne kadar teşekkür etsem azdır. heart:
 
Üst