AYIN KAMPANYASI Kahve Fabrikası - KahvelerNet Ayın Kampanyası

Kampanyadan faydalandınız mı?

  • Evet - 1 paket

  • Evet - 2 paket

  • Hayır

  • Yetişemedim :)


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Herkese merhaba,

Gelen talepler üzerine ( @nuclearmoonrise de sağ olsun :D ) Kahve Fabrikası ve Şerif Başaran ile konuştuk ve sizleri memnun edeceğini düşündüğümüz bir kampanya oluşturduk. Sağ olsun Şerif abi bizi kırmadı. Tekrardan kendisine teşekkür ediyorum.

Amacımız kahveleri tatmak, deneyimlemek ve forumda reçetelerimizi, deneyimlerimizi konuşmak. Bu yüzden tadım paketi olarak hazırlandı.

Reçeteler ve Deneyimler burada:

Paket İçeriği - 400 gram kahve - FİLTRE KAVRUM:
Fiyat: 160 TL (KDV dahil) + 10 TL Kargo Ücreti (Aras ya da MNG, seçim yok), 200 TL üstü kargo ücretsiz.

Satın Alma Linki: https://kahvefabrikasi.com/Kahve/TadimPaketi/nordic_kampanya4x100_12

Başlangıç: 6 Haziran Pazartesi Saat 13:00

Geçerlilik Tarihi: 250 kutu veya 10 gün ile limitli. Hangisi erken olursa.

Bize özel hazırlanan kampanya kodu whatsapp gruplarında paylaşılacaktır.

Degassing Önerileri: @SerifBasaran

"Kahvelerin hepsi natürel ve filtreye uygun kavruldu. Tavsiyem en az 3 gün dinlenmeleri yönünde.
İlk günler fosforik asidite, metalikimsi tat gelebilir, 3ncü gün metalik tat kalmaz."

Benim yorumum: Kısaca siz yine 1 haftaya yakın degassing bekleyebilirsiniz ama 4. gün itibari ile de deneme yapabilirsiniz. Kullandığınız suya ve reçeteye de bağlı sonuçlar değişebilir.

Kampanya Detayları:

  • Kahveler 100 gramlık valfli ve zipli paketlerde, tadım kutusunda gönderilecektir. Kahve Fabrikasını bilenler, tadım kutusu ve bilgi kartlarını biliyordur :D
  • Kişi başı 2 adet ile limitlidir.
  • Kahvelerin 2 tanesi espressoya uyumlu olmadığından, filtre kavrum olacaktır.
  • Bu fırsattan faydalanıyorsanız, foruma üye olmanızı ve olumlu/olumsuz yorumlarınızı, deneyimlerinizi yazmanızı rica ediyoruz.
  • İşin içinde insan olan her şeyde hata olabilir. Lütfen sorunları öncelikle firma ile çözmeyi deneyelim. İletişim bilgileri:
  • Kargom nerede gibi soruların yeri forum değildir. Keşke destek olabilsek ama firmaların forumu bizler kadar takip edebilmesi mümkün değil. Verilen kargo kodlarından takip edebilirsiniz.
  • Kahve deneyimlerinizi paylaşırken (iyi ya da kötü), hangi kahveyi ne zaman, nasıl demlediğinizi (ekipman, su, öğütüm, demleme süresi, vs) ve sorunun ne olduğunu lütfen detaylıca yazınız. Bu şekilde beraber öğrenir ve hızlıca çözüm bulabiliriz. Sorunu da bulabiliriz.
  • Saygı çerçevesinde yazılan eleştiriler yapıcı olacaktır. Bu tarz kampanyalar iyi niyete dayalı olduğundan (kimse kötü mal satmak istemez, mağdur etmez istemez), hakaret ve saldırganlık içeren mesajlara müdahale edilecektir.
  • Afiyet olsun.
  • Anket eklendi.

Honduras Bella Vista (Anaerobic)
Şerif Başaran : “Asiditesi dengeli, gövdesi yüksek, çok tatlı bir kahve. İlk yudumlarda Sütlü Çikolata tatları, bir süre bekledikten sonra Çilek ve Tropikal Meyveler ortaya çıkıyor. Çok yüksek sıcaklıkları görmeden 90-91 C ile 1 : 16 oranı ile demleme güzel sonuçlar veriyor. Espresso sevenler için de güzel bir sonuç veriyor. Espresso’da 85 Agtron gibi normalden daha açık kavuruyoruz.

Kokusu / Aroma : Yasemin Çiçeği, Limonata, Mango
Tat / Lezzet : Çilek, Sütlü Çikolata, Anjelik Erik, Tropikal Meyveler

Brazil Cappadocia (Anaerobic)
Şerif Başaran : “Filtre ve Espresso’da Dark Çikolata’nın yanında tropikal meyveler alınabiliyor. Ancak asıl sürprizi Capadocia kahvesini Türk Kahvesi inceliğinde öğütüp, cezve ile demlediğimde yaşadım; doygun, ipekimsi ve ağzı kaplayan kadifemsi dokusu ile tatlı, çikolata tatlarını ince öğütmeden dolayı daha da bitter hissettiren keyifli bir içime sahip.

Dry Fragrance (Öğütülmüş Kahve Kokusu): Kakao, Ceviz, Tropikal
Tat (Demlendikten Sonra): Ananas, Bitter Çikolata, Mango ve yaban çileği tatları alınabilmektedir.

Honduras El Picacho (Natural)
Şerif Başaran : “Bu kahvemiz çok sıcak suyu sevmiyor, 90-91 santigratlarda 1 : 16 hatta 1 : 17 oranlarınını bile görsek yine gövdesi yoğun alınabiliyor. Tatlı, dengeli, içimi rahat bir kahve. Espresso olarak orta kavrumda (80-85 agtron) tatlı, orta asiditeli ve yoğun orman meyveleri lezzetine sahip bir kahve.”

Dry Fragrance (Öğütülmüş Kahve Kokusu):Ahududu, Kırmızı Elma, Yasemin Çiçeği
Tat (Demlendikten Sonra): Ahududu, Çilek, Şeftali, Çam Balı

Ethiopia Bekele Legie (Natural)
Şerif Başaran : “Kahveyi ile tattığımda alışık olmadığım bir Ethiopia kahvesi ile karşılaştım. Normalde natürel ethopia kahvelerinde meyve tatları ve asidite ağırlıkta olurken bu kahveden ferah bir kakule ve parfüm gibi gül kokuları da meyveler kadar kendini belli ettirdi. Bu kahvemiz de sıcak suyu sevmiyor ve en fazla 90 derece ısıda demlenmesini tavsiye ediyorum. 1:15 ile 1:17 arası oranları denedim, 1:15’te meyeler, 1:17’de ise gül ve kakule ortaya çıktı.” Farklı bir Espresso arayanlar için de güzel ve tatlı bir kahve. Ancak makineyi 93-94 derece sıcaklığa yükseltmekte fayda var.”

Dry Fragrance (Öğütülmüş Kahve Kokusu): Gül, Kırmızı Elma, Lolipop Şekeri
Tat (Demlendikten Sonra): Orman Meyveleri, Dut, Kakule, Gül ve Lolipop Şeker

@pepukkahve
 
Son düzenleme:

MustafaTemel

Yeni Kahvesever
Katılım
11 Mar 2022
Emeği geçenlerin eline sağlık, bu ay yeteri kadar kahvem vardı ama alıma katılıp deneyeceğim daha önce hiç kahvefabrikası denememiştim.
 

Mitsuko

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
28 Ocak 2022
Alırım ,denk getirebilirsem tabi alırım saat çok kritik gerildim resmen :D Emeği geçen herkese teşekkürler :D)
 
Üst