Satılık Çeşit Çeşit Mokapot

mustafaipek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
5 Eki 2020
Kutulu olanlar hiç kullanılmamış. 250tl Diğerleri ise 3 cup ve pazarlığa açık ne fiyat vereyim bilemedim. Ümraniye Altınşehir metro durağı yakınlarında oturuyorum. Elden teslim tercihim. Geçen bir mokapot için 65 tl kargo çıktı. Mümkünse kargo olmasın. WhatsApp Image 2023-01-01 at 20.55.51.jpeg
 

sdidsa

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Ara 2022
Hocam merhaba, ortadaki iki renkli ve en sağdaki yeşil için fiyat nedir acaba?
 

mustafaipek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
5 Eki 2020
Selamlar ben yurtdışına taşındığım için bir arkadaşıma ürünleri emanet ettim. Alırsanız o size kargolayacak elden alma imkanı nasıl olur henüz konuşmadık. Yeşil olan Bialetti Alpina 500 TL olur. 2 renk dediğiniz hibrit bir modeldir altı paslanmaz çelik olup, indüksiyonda çalışır ama geleneksel çizgiye sahiptir. Bialeti indüksyon 600 Tl olur.
 

thgngr

Yeni Demleyici
Katılım
6 Kas 2022
Konum
Ankara
Hocam selamlar halihazırda 4 cup brikka kullanıyorum her zaman kullanamıyorum büyük geliyor. 1 cup olanlardan birini size uygun olursa 200₺ olarak gardrops ilanı açarsanız veya ptt kargo(ptt indirim kodum var) ile gönderim sağlıyabilecekseniz almak isterim.
 

mustafaipek

Tecrübeli Demleyici
Katılım
5 Eki 2020
Selamlar indirim yapmayı düşünmüyorum. Başka platformlarda ilan açmak istemem. @Cihanyuce arkadaşıma emanet ettim. Onun açtığı ilan sayfasından devam edecek satışlarım. Bu şekilde fiyatı makul ama kargo ve site komisyonları işin içine girince bu makul fiyatları korumak mümkün değil. O yüzden elden teslim veya kargo bedeli alıcıdan olacak şekilde satabilirim.
 
Üst