Arama sonuçlarınız

  1. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu Arçelik/Beko için olmazsa olmaz modlar: - Manometre - Dimmer - SPV körleme - PID - Naked PF? Son madde tercihe bağlı olmakla birlikte naked PF de yaptığınız espressonun hatalarını çok net bir şekilde görebiliyorsunuz. WDT yapmadığınızda ya da...
  2. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu Ev tipi dimmerlerde ayar kısmının dibinde bir vida var o vidayı ve ayar kulbunu sökerek gövdeye 9mm bir delik açtım o delikten içerden dışarı doğru dimmerin ayar kısmını çıkarttım ve dış kısma geniş bir pul koyarak vidayı sıktım ve son olarak ayar...
  3. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu Manometre sürekli bağlı kalmalı çünkü dimmer elektronik bir devre olduğu için sıcaklıktan ya da titreşimden etkilenip direnç değeri değiştiğinden basınç da değişiyor. Örneğin shot alırken manometreyi takip edip basınç düştüğünde ufak oynamalarla 9-10...
  4. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu Uzun zaman önce ben de beko makina ile çok uğraşmıştım. Elimde sözen değirmenle sürekli kahve öğütüp bir çoğu içilebilir bile olmayan espresso denemelerim oldu. Suçu hep beko'da aradım ve espresso işine uzun bir ara verdim. Aradan yıllar geçtikten sonra...
  5. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu Manometre olmadan hatta manometreyi doğru yere bağlamadan basıncı izlemeniz mümkün değil. Denemelerimde manometrenin cihaz başlığından doğru basıncı ölçmediğini gördüm. Çünkü başlıkta belirli bir basıncın altında (4-5bar) açılmayan bir valf var. Bu...
  6. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu 220V ile çalışan ve bütün yapı marketlerde bulabileceğiniz bir dimmer edinin şöyle bir şey https://goo.gl/UemGnC veya sadece devre olarak satılan bir model de olabilir şöyle bir ürün https://goo.gl/SoJ46J burada motorumuz zaten 50W olduğundan bu gücün...
  7. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu Bunlarla uğraşmayın pompa motoruna seri bir tane dimmer takın istediğiniz basınca ayarlayın. 70-220V arası çalışıyor pompa ve bu aralıkta 4-13 bar arası istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Dimmer ev tipi olabileceği gibi ufak ebatlı elektronik devre...
  8. DragonFly

    Sanalbaharat.com - Brownberry - Sanal Baharat

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi Bu gün aradım kavurucu Şerif'i, kahveleri dün kavurduklarını ve Sidamo'nun normalden açık olduğunu söyledi sanırım açıktan kastı "Beceremedik!" olmalıymış.
Üst