Satılık Bir takım ekipmanlar (Flair 58x, J-Max, Comandante, Chestnut-X, Kalite Wave 185, Kono)

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Selamlar,

Evdeki ekipmanlar aldı başını gidiyor, artık biraz olsun mutfağı rahatlatmak istiyorum. Ayrıca ekipmanlarım İngiltere ve Türkiye'ye bölünmüş durumda, bu bölünmüşlüğe de bir son vermenin zamanı geldi.

Not: Fotoğrafları en kısa sürede ekleyeceğim.

Flair 58x (Satıştan çekildi)
Bu elektrikli olmayan model. Yaklaşık 1 ay önce aldım, elektrikli model stokta olmadığı için bunu aldım. Ancak Türkiye'ye dönmeden 1 hafta önce UK'deki bir kahve forumundan elektrikli Flair 58 alınca bu boşa çıktı. Uzun süre robot kullandıktan sonra Flair 58 ile portafiltre kullanmak gerçekten çok iyi hissettiriyor ve çıktılar da çok iyi. Ürün sıfır gibi diyebiliriz, sadece 20 gün kullandım. Kutusu mevcut.

Comandante American Cherry (Forum dışı satıldı)

Kono Meimon 2 Kişilik (Satıldı)




1zpresso J-Max
Yaklaşık 4 aydır sadece espresso için kullanıyorum. Bununla da toplamda 1.5-2 kg kahve öğütülmüştür. Kozmetik olarak durumu gayet iyi. Çantası, fırçası vs. yerli yerinde duruyor.

Fiyat: 5750 lira

Timemore Chestnut X-Lite (Garantiden dönüne fiyat eklenecek)
Bu ürünü 1 yıldır kullanıyorum, aynı şekilde zaman zaman keyfine kullandım. Fakat kapağında bir mıknatıs problemi var, satmadan önce garantiye gönderip durumu öğreneceğim o yüzden şimdilik sadece buraya not düşüyorum.

Kalite Wave 185 porselen
Geçen yıl forumdan bir arkadaştan almıştım. Artık Orea V3 dışında bir dripper kullanmıyorum, aylardır kullanılmadan duruyor.

Fiyat: 700 (Herhangi bir sitede satışını göremedim, eğer daha düşük fiyata satılıyorsa lütfen belirtin bunu ona göre ayarlayayım)






Bunların dışında satmak istediğim Robot (Satıldı), 2 farklı Comandante (daha yeni bir American cherry ve alpine lagoon), Dereceli bir kettle ve Orea v3 var ancak onları Türkiye'deyken kullanmayı düşünüyorum, dönerken ilan açacağım tekrar.


Son not: Fiyatlardan çok yüksek yazdığım, sıfırı daha ucuza olan ekipman varsa lütfen belirtin. Comandanteler dışında kontrol edemedim.
 
Son düzenleme:

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Robot satıldığı için Flair 58 yaz sonuna kadar ilandan kaldırılmıştır. Diğerleri güncel.
 

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Comandante forum dışında satılmıştır. Diğer ürünler güncel.
 

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Flair’i satacak olsanız ne fiyat düşünürsünüz?
Hocam onu yanında ek basketler (e&b ultra fine, mhw3), ayarlı tamper, leveler gibi ekipmanlarla satmak istiyorum. Hepsi bir arada 17000, sadece flair 15500 olur şu an için. Bana maliyeti 520 pound olmuştu alırken.
 
Üst