STANDOUT Coffee - İsveç

nuclearmoonrise

Eşsiz Kahve Çekirdeği
Katılım
29 Kas 2018
Ben kahveleri vakumladım ama buzluğa atmadım. Buzluğa da güvenmiyorum kahvelerin kendi paketlerine de. Paketler tatmin edici bi şekilde kapanmıyor. Bu aslında pek çok kavurucunun paketleri için geçerli.

Yeri burası değil ama aklımda kalan en sıkı kapanan paket olarak Kafein Kültür'ün paketlerini söyleyebilirim. Elimi attığımda hiçbir zaman kolayca ayrılan ya da doğru düzgün kilitlenmemiş ziple karşılaşmadım.
 

umutck

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Kas 2022
Dikkat dikkat! :D

Buzluktan çıkardığım ve rastgele bir Final Touch su karışımı ile demlemediğim Wilton Benitez'in bir gram karakteri kalmadı, söndü gitti kahve.
Yarın su parametresini devreden çıkarıp deneyeceğim, o zamana kadar bu kahveyi buzluktan uzak tutmanızı tavsiye ederim :/
Bugün buzluktan çıkardığımın kalan kısmını direkt Nestle Pure Life ile demledim, düne göre çok daha iyiydi. Muhtemelen kabahatin büyüğü sudaymış.
 

umutck

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Kas 2022
Selamlar. Kavrumun kaçıncı gününde denediniz?
Selamlar,
7 Ağustos kavrumlu bir paket var elimde, ilk denememi 17 Ağustos'ta yaptım. 18 Ağustos tarihli denemem zirveydi, ama bir gün farkından ziyade demleme parametrelerindeki değişikliklerden dolayıdır muhtemelen.
 

cgrierdgn

Aktif Demleyici
Katılım
27 Şub 2018
@Shepherd sağ olsun, ben de üç paket edindim. Paketler "we do a little trolling" teşebbüsleri için mükemmel tasarlanmış yalnız, tebrik ediyorum.

Güncelleme: Jhoan Vergara'yı (anoksik fermantasyonlu yıkanmış pembe burbon) denedim; 15'e 250, yaklaşık 3:30 gibi bitiş, Sırma su ile. Çok canlı fakat dengeli bir asiditesi var ve damağı yormuyor.
 
Son düzenleme:

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Bütün ürünlerde 20% indirim yapan referral linki. İsteyen deneyebilir.

 

pofpof

Yeni Demleyici
Katılım
20 Ocak 2016
Konum
Fethiye
Sudan Rume tadı nasıldı?
Oldukça kompleks, floral yapıda. Naturel olmasına rağmen yıkanmış gibi temiz içimli. Asidite yüksek. Ben paket üstündeki notalardan nane haricinde net bir nota alamadım, daha iç içe geçmiş gibiydi notalar. Bir de yazmayan şeftali-nektarin tarzı bir aroma da algıladım.
 

Shepherd

Kahve Masası Fan Club
Katılım
22 Ağu 2020
Konum
İstanbul
Kahvelerin hepsi birbirinden güzel kavrumlar da gayet tutarlu, Oskar da işine tutkuyla bağlı bir kavurucu genel olara şuan için memnunum. YouTube videolarını da takip ediyorum keyifli.

Kahve paketlerinin tasarımını beğendim ama tek sorun yan tarafları transparan olduğu için güneş alan yerde saklayamıyorum. :D
Tolere edilebilir sürelerde, makul kavrum tarihleriyle geldi ama bir de NordicPost değil DHL ile gelse tadından yenmez.
 

zosi

Tecrübeli Demleyici
Katılım
24 Tem 2022
4 paket almayı düşünüyorum,hangi çekirdekleri önerirsiniz?
 

nuclearmoonrise

Eşsiz Kahve Çekirdeği
Katılım
29 Kas 2018
Nitelikli kahve aboneliğinde kahveler bir önceki aydan tamamen farklı mı geliyor yoksa aynı çekirdeklerin gelme olasılığı var mı? Son zamanlarda yeni bir çekirdek eklenmedi de...
 

Bjornhawk

Profesyonel Demleyici
Katılım
24 Ocak 2022
6'lı abonelik fiyatıyla seçtiğiniz 4 kahvenin toplam fiyatını karşılaştırmayı unutmayın 🙃 2 durumda da %20 indirim mevcut sepet fiyatlarına bakmak lazım
 
Üst