CANLI YAYIN Kahve Masası | 134. Bölüm | Q Arabica Grader Cem Tolga İzmiroğlu

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Herkese merhaba,
Kahve Masası bomba gibi yayınlar ile devam ediyor. Siz istediniz biz davet ettik.

Kahve Masası’nın 134’üncü programının konuğu bir Q Arabica Grader… Grizzly Coffee Roasters'nin kurucusu ve kavurucusu Cem Tolga İzmiroğlu bu hafta yayınımızın konuğu olacak. @cemtolgaizm

Kendisi ile Grizzly Coffee’nin yeni kahvelerinin yanısıra Q Graderlık sürecini de konuşacağız.

Sizlerden gelen sorunların da olacağı bu program için sizleri 01 Şubat Perşembe günü saat 21:00’da instagram canlı yayını için @pepukkahve ve @teyyaredenkahve hesaplarına bekliyoruz.

B86EE2E0-48C0-46A8-830C-87C766216D91.jpeg
 

aztec

Yeni Kahvesever
Katılım
2 Mar 2020
İsmail bey öncelikle firma ile yaptığınız indirim kampanyası için teşekkürler. Ben son zamanlarda sizin gibi kapsül kahvelere merak sarmış biri olarak geçen hafta yaptığınız programa benzer şekilde bu konuya ufak bir yer ayırmanızı rica ediyorum. Grizzly'nin Rocky Mountains kahvesi beni nitelikli kapsülle tanıştırdı bir anlamda. Çok ama çok iyi. Kapsül içindeki kahvenin bu şekilde korunmasını nasıl başardıklarını merak ediyorum.
Diğer bir sorum da yine kampanya vasıtası ile tanıştığımız ödüllü ekipman Ceado Hoop. Ben şimdiye kadar tıkanma nedeniyle 8-9 dakikalara çıkan demlemeler yapıyorum ve başarılı sonuçlar alamadım bir türlü. Firmanın üyesi olarak Cem Bey ne önerebilir? Bu anlamda bir soru sorulursa memnun olurum.
Şimdiden başarılıbir program diliyorum.
 
Üst