Satıldı Lelit Bianca PL162T V2 - idose DF64

Yirgacheffe

Necdet Âgâh
Katılım
8 Kas 2014
Konum
İstanbul
Selamlar,
Özel sebeplerden dolayı evde kişisel kullanımımdaki Bianca ve DF64 değirmeni satıyorum. Açıkçası Bianca’yı seviyorum. Türkiye’de kalırsam yine alırım kafasındayım.

Bianca,
08.10.2020 tarihinde Gelbura’dan alındı. Sadece evde kullanıldı. Atölyemde de espresso makinası olduğu için haliyle fazla kullanılmadı. 3,5 yılda toplamda 1050 gibi bir demleme adeti var sayaçta. Günde bir iki shot alıyorum birkaç gündür, bu nedenle sayı üç aşağı beş yukarı oynar. Bunun da zaten %10’u temizlik flushları ve shotları.
Mekanik, elektronik herhangi bir sorun veya problemi yok. Şebekeye bağlamadım bile. Kozmetik olarak gayet temiz. Genellikle espresso için kullandım. Süt çubuğunu aileye latte/cappuccino yaparken kullandım. O da az zaten. Sıcak su musluğunu hiç kullanmadım. Sıcak su musluklarının yoğun kullanımı makine ve kazan ömrünü önemli ölçüde yıpratıp azaltıyor. Bu nedenle alacak arkadaşa da bunu tavsiye ediyorum.
Yalnızca İstanbul içi ve elden teslimi tercih ediyorum. Ağırlığı vs malum. Bu nedenle cihaza kıyıp da şehirdışına kargoya veremem.
Tüm kutu içeriği mevcut. Bazı aksesuarlar hiç kullanılmadı bile. Alınma tarihi itibarıyla garantisi bitmiştir.
55.000 TL



İdose DF64 Corbon siyah, standart dişli
20.04.2022 tarihinde Gelbura’dan alındı. Espresso, filtre, Türk kahvesi gibi farklı derecelerde totalde 25 kg anca öğütüm yapılmıştır. Seasoning ve dişli hizalamasını aldığım hafta yapmıştım. Declumper ve portafilter tutacağını da forum içinden 3D baskı ürünlerden alıp revize etmiştim. Haliyle sorunsuz bir kalibrasyonda kullanıma hazır.
Garantisi bitmiştir.
12.000 TL

Bianca satılmadan değirmeni satmayacağım. Ayrı ayrı veya birlikte alınabilir.


Fotoğraflar eklenecektir.
 
Son düzenleme:

SantoMiele

Yeni Kahvesever
Katılım
22 Şub 2024
Değirmeni almayi düşünüyorum aklınızda bir son fiyat var mıdır degirmen için?
 
Üst