Satılık Çeşit çeşit ekipmanlar (Flair 58, Fellow Opus, Cafelat Robot vs.)

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Selamlar,

Aşağıdaki ekipmanlar Haziran sonu için satılıktır. Bazılarını İngiltere'den getireceğim için ilanı şimdiden açmak istedim, eğer talip çıkmazsa boşuna getirmeyeceğim. Henüz 20 günlük bir süre olduğu için fiyatları pound olarak yazdım, Türkiye'ye döndüğümde hala talip çıkmamış olursa o günkü kurdan tl'ye çevireceğim. Bu, muhasebeci arkadaşlar için ufak bir bilgilendirmeydi. Ürünlerin tamamını pound ile aldığım için böyle yapıyorum, şimdiden kusura bakmayın.

Fotoğrafları kısa sürede ekleyeceğim.

Flair 58

Sıfır, kutusu dahi açılmadı. UK satış fiyatı 560 pound civarı, benim istediğim 600 pound.

Cafelat Robot

Bunu birkaç ay önce Robot sevgim kabarınca sıfır olarak almıştım. Siyah renk. Kolunda, basınçölçeri takarken çizikler oluşturdum onun dışında gayet iyi durumda. Kol ucu için mittenlar da vardır. Bunun kutusu konusunda emin değilim.

Fellow Opus (Siyah)

Yaklaşık 6 ay önce sıfır olarak alındı. Kozmetik olarak da sistemsel olarak da bir sorunu yoktur. İstediğim fiyat 190 pound.

Fellow Ode 1.1+gen 2 burr (Beyaz)

Sıfır ürün, 1.1 burr var. Gen 2 burr ile verilecektir. Gen 2 burrleri kendi fellowumda kullanıyordum, ama ona ssp taktım ve bu burrler boşa çıktı. İstediğim fiyat 300 pound.

Sage Bambino Plus

Yaklaşık 1.5 yıllık ve kardeşim kullanıyordu. Yanında IMS basket, bottomless portafilter, mhw3bomber leveler, puck screen ve bilimum basket ile verilecektir. Bunun kutusu yok ne yazık ki. İstediğim fiyat 280 pound.
 
Son düzenleme:

onrsc

Yeni Demleyici
Katılım
24 Ara 2020
Fellow Opus ve Cafelat Robot'un fotoğrafları

 
Üst