NEWS! Hario Türkiye'ye Sürpriz Ürünler Geliyor!

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
İstanbul Coffee Festival'de Hario Türkiye standında yepyeni ürünlerin sizler için ön incelemesini yaptık, detaylı incelemeler ise çok yakında...

- Hario Coffee Scale POLARIS
- Hario Alpha Coffee Grinder
- Hario V60 Dripper SUIREN
- Hario Pegasus 02 Dripper

İyi Seyirler... 😊


Eline sağlık İsmail Bey :D Ben de tam pazarlamacı gibi çıkmışım ama olsun :D Şaka bir yana olabildiğince gördüklerimi iletmeye çalıştım.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
peki ya Hario Scale Mug 🙄



Özgün bir tasarım ama fiyatı biraz yüksek gibi duruyor. 2-3 gün önce açtığım konudaki bu ürünü hatırlattı ama Hario'da tartı da seyyar.

 

CooLStyLe

Aktif Demleyici
Katılım
6 Eki 2018
Özgün bir tasarım ama fiyatı biraz yüksek gibi duruyor. 2-3 gün önce açtığım konudaki bu ürünü hatırlattı ama Hario'da tartı da seyyar.

Evet özellikle seyyar tartı olayı çok hoş
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Bu arada renkli dripperlar gerçekten çok güzel. Çok fazla da ilgi gördü. Hatta pazar gününü göremedi ürünler😂 yine imersionın pembesi ve turkuazı şahaneydi🙃
 

Haggard1963

Profesyonel Demleyici
Katılım
15 May 2022
1000064535.jpg
Esperto di Coffee markalı makine tipi bu dripperı 10 yıldan fazla zaman önce almıştım, halen severek kullanıyorum. Şimdi baktım platformlarda 100 TL'ye hâlâ satışta. Hario Amerika'yı biraz yeniden keşfetmiş.😄
 

mfamfa

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Şub 2021
Yanılıyor olabilirim ama Hario'nun sonu yaklaşıyor gibi. Uzun süre tartı konusunda rakipsizliğin tadını çıkarıyordu, o konuda artık zor günler yaşıyor. Eskiden seramik değirmenleri de iyi kötü bir seviyedeydi ama çelik f/p el değirmenleri çıktığından beri o konuda da sorun var gibi. Geriye sanki tercihe şayan bir filtre bir de dripperlar kaldı. Onların da sektördeki gelişmeler karşısında çok tutunabileceklerinden emin değilim. Özellikle değirmen ve tartıyı geliştirme konusunda çok gecikmeleri adeta bir S.O.S sinyali. Diğer yandan Immersion'ların renk dışında bir cazibeleri yok. Mesela diğer tür mandallı çevirme dripperlar soğuk demlemede de kullanılabilme avantajına sahip ve fiyat olarak da daha uygun. Cold Dripperlarda da durum vahim. Shizuku ve diğer immersion tarzı olan pek kullanışlı değil. Dripster ya da Timemore Ice ile kıyas kabul etmiyor. Örnekleri çoğaltabilirim. Yani kısa sürede trendi yakalayamazlarsa, orta vadede tehlike çanları çalar ve uzun vadede kaçınılmaz son gelir gibi.
Özetle; Eto bitmiş arkadaşlar 😊
Not: Masa başı kehanetidir, tamamen kurgusal bir yazı, 0 veriyle yazıldığından Hario'cu arkadaşlar kızmasın lütfen. Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Üst