Satılık Beko Bkk-2170 Espresso Makinesi

Kaffa

Yeni Kahvesever
Katılım
12 May 2012
İlk sahibiyim. 2011 senesinde almıştım. Fazla kullanmadım. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Orijinal 58 mm portafiltresi, orijinal çift shot ve tek shot kahve sepetleri (filter basket) ve orijinal plastik tamperi duruyor.

Orijinal 7 gram plastik kahve ölçme kaşığını kaybettim, onun yerine Bodum marka 7 gram kahve ölçme kaşığı vereceğim.

Süt sürahisi, Pallo marka grup başlığı temizleme fırçası (değiştirilebilir başlığı biraz yıprandı) ve 1 adet Espresso Warehouse üretimi shot bardağı hediye edeceğim.

Kutusu, kullanma kılavuzu, garanti belgesi ve faturası yok.

Kahve sepetini portafiltreye sabitleyen yayı da temizleme sonrasında kaybettim ancak 58 mm portafiltrelerle uyumlu herhangi bir yay kullanılabilir, yurtdışında 1-2 dolara satılıyor, Türkiye'de de bulunabilir. Arçelik K-3185, Gaggia Evolution, Gaggia Baby, Gaggia Classic modelleri ile tam uyumludur. Bu modelde (Beko Bkk-2170 / Arçelik K-3185 / Gaggia Evolution) 3 yollu valf olmadığı için shot aldıktan sonra kahve sepetindeki atık kahve kuru çıkmayacağı için portafiltreyi knock boxa vurmayacaksınız, dolayısıyla yay kullanılmasa da olur çünkü yayın asıl işlevi portafiltreyi knock boxa vururken filter basketin düşmesini engellemektir. Shot almadan önce kahve sepetinin içindeki kahveyi tamper ile sıkıştırırken ve portafiltreyi grup başlığına takarken yayın eksikliği hiçbir sıkıntı oluşturmuyor.

Ön tarafta Beko logosunun bulunduğu gri plastik panelde B harfinin sol üst çaprazında minik bir iz var (fotoğrafa dikkatli bakılırsa görülebilir). Bir de bu paneli sökerken panelin üst orta kısmında bulunan iki adet tırnağı kırmıştım ancak panel sabit bir şekilde gövdeye takılı durmaktadır, tırnakların kırıldığı dışarıdan bakınca hiç belli olmuyor.

Pendik'te elden teslim etmeyi tercih ederim. Satın almadan önce evimde makinayı deneyebilirsiniz (çekirdek kahvem ve el değirmenim var).

Fiyatı: 300 TL. Lütfen takas veya pazarlık teklif etmeyiniz.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_2248.JPE
    IMG_2248.JPE
    295.5 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:

herhantas

Yeni Kahvesever
Katılım
28 May 2016
Cevap: Satılık Beko Bkk-2170 Espresso Makinesi

Merhaba, hala satılık mı makineniz?
 
Üst