Coffee Plus

Manoon

Yeni Kahvesever
Katılım
24 May 2020
Merhaba, ben de karantina nedeniyle pekçok kişi gibi kendi kahvemi yapmak zorunda kalınca bu siteyi buldum ve tavsiyelerle v60 değirmen tartı ve kahveler aldım.

Geçenlerde kahvelerim bitince acil nişantaşında açık bulduğum yerden kahve aldım ve satın aldığım kahve coffee plus'ın logosunu taşıyan bir kahveydi. Öncelikle şok oldum çünkü daha önce buradan okuduklarınla aldığım kahvelerde hiçbir sorun yoktu ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
Çekirdeklerin çoğunda delikler vardı ki öğrendiğim kadarıyla siteden bunlar kahve böceklerinin delikleriymiş! Bütün çekirdekler birbirinden ayrı boyutta ve renkteydi ki bu costa rica sanfrancisco natural yazan bir kahve yani anladığım kadarıyla bir harman değil.

Ayrıca birçok çekirdeğin üzerinde farklı renkli noktalı leker vardı ve kimisi buruşmuş gibiydi. 2018 hasatı yazıyordu ki bu da eski bir tarih ama (bilgim yok ) kavrum tarihi önemli dendi diye umursamadım.

Sonuç olarak little time coffeeden bu roasterynin kahvesini alırken paket üzerinde mart yazdığı için biraz bayat kahve içeceğimi biliyordum ama bu bahsettiğim deformasyonlar zamanla alakalı değil. ben bu kahveye 40 küsur lira verdim ve bu fiyata aldığım hiçbir kahve böyle çıkmadı. Bu kalitedeyse o halde fiyatı daha uygun olmalı hem eski hem de kurtlu ve boyları birbirinden farklı ve kavrum dereceleri birbirinden ayrı bir kahve içtim.

Bunu bu siteden duyurmak istedim bu site bana çok yardımcı oldu siparişlerimi vermeden hep buradan baktım ve hiç pişmanlık yaratmadı. Ben de üzerime düşeni yapıp kahveye yeni başlayan ben gibi insanlar kolaylıkla kandırılmasın diye bunu anlatmak istedim, gerçekler bu buradan almayın derim. 10tl daha koyun ve çok daha iyisini alın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

jumaru

Yeni Kahvesever
Katılım
12 Eyl 2017
Merhaba, ben de karantina nedeniyle pekçok kişi gibi kendi kahvemi yapmak zorunda kalınca bu siteyi buldum ve tavsiyelerle v60 değirmen tartı ve kahveler aldım. Geçenlerde kahvelerim bitince acil nişantaşında açık bulduğum yerden kahve aldım ve satın aldığım kahve coffee plus'ın logosunu taşıyan bir kahveydi. Öncelikle şok oldum çünkü daha önce buradan okuduklarınla aldığım kahvelerde hiçbir sorun yoktu ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Çekirdeklerin çoğunda delikler vardı ki öğrendiğim kadarıyla siteden bunlar kahve böceklerinin delikleriymiş! Bütün çekirdekler birbirinden ayrı boyutta ve renkteydi ki bu costa rica sanfrancisco natural yazan bir kahve yani anladığım kadarıyla bir harman değil. Ayrıca birçok çekirdeğin üzerinde farklı renkli noktalı leker vardı ve kimisi buruşmuş gibiydi. 2018 hasatı yazıyordu ki bu da eski bir tarih ama (bilgim yok ) kavrum tarihi önemli dendi diye umursamadım. Sonuç olarak little time coffeeden bu roasterynin kahvesini alırken paket üzerinde mart yazdığı için biraz bayat kahve içeceğimi biliyordum ama bu bahsettiğim deformasyonlar zamanla alakalı değil. ben bu kahveye 40 küsur lira verdim ve bu fiyata aldığım hiçbir kahve böyle çıkmadı. Bu kalitedeyse o halde fiyatı daha uygun olmalı hem eski hem de kurtlu ve boyları birbirinden farklı ve kavrum dereceleri birbirinden ayrı bir kahve içtim. Bunu bu siteden duyurmak istedim bu site bana çok yardımcı oldu siparişlerimi vermeden hep buradan baktım ve hiç pişmanlık yaratmadı. Ben de üzerime düşeni yapıp kahveye yeni başlayan ben gibi insanlar kolaylıkla kandırılmasın diye bunu anlatmak istedim, gerçekler bu buradan almayın derim. 10tl daha koyun ve çok daha iyisini alın.


Merhaba, Coffee Plus'ın sahibi Emrah'ı tanıyorum hatta dükkanımda bazı kahvelerini demleyip satıyorum da. Bu tip bir durumla hiç karşılaşmadım. Covid sürecinde bir çok iş yeri uzun süre kapalı kaldı, belki cafe'deki çekirdeklerde bir sıkıntı olmuş olabilir. Ayrıca bildiğim kadarıyla Coffee Plus'ın stoklarında uzun zamandır San Francisco yok. Kronotrop'un 2018'de getirdiği bir yeşil çekirdekti, Coffee Plus'ın kavuduğunu ben de uzun süre kullandım.

Site üzerinden iletişime geçerseniz sıkıntınızla ilgili size yardımcı olacaktır.
 

dederuhibey

Caffe Soske - Bomonti
Katılım
29 Eyl 2018
Güzel, tatlı ve dengeli bir espresso blendi arayan varsa tekrar baksın derim, 2 aydır gelen blend'de bir şey var ve epey güzel.
 
Üst