30 Tl'lik Vakumlu Saklama Kabı

Ufuk

Yeni Demleyici
Katılım
9 Ara 2017
Bu mesajımı güncelleme gereği duyuyorum. Uzun bir süredir klt kullanmıyorum zira oksijen ile temas konusunda çeşitli sıkıntılar baş göstermişti. İlk kullandığım süreler oldukça memnundum ancak üzerinden 2-3 ay gibi bir süre geçtikten sonra ilgili haznenin oksijen ile temasını gözlemledim. O süreden beri çekirdekleri valfli pakette bir sorun yoksa kendi paketinde, uzun bir süre sonra tüketilecekse vakumlu poşet sisteminde muhafaza ediyorum.
Merhaba ,

ben de 1yılı aşkın süredir kullanıyorum, ne sıkıntılar gözlemlediniz? Belki bende de vardır da fark etmemişimdir.
 

Master

Yeni Kahvesever
Katılım
11 Mar 2015
Merhaba ,

ben de 1yılı aşkın süredir kullanıyorum, ne sıkıntılar gözlemlediniz? Belki bende de vardır da fark etmemişimdir.

Muhtemelen sizin kullandığınız üründe bir sorun yok bu kadar sürede farkederdiniz zira. Bendeki ürünlerde koku yayma durumu vardı. Bu degassing için c02 salınımından ziyade çekirdeği açık bırakırsın bulunduğu ortama yayılır o cinsten. Bunun dışında en belirgin fark tadım ve tazelik kısmı. Aynı çekirdek aynı gün hem klt hem de kendi valfli paketinde bekledikten sonra tüketildiğinde demleme esnasında ve aromatik unsurlardan farkını hissettiriyor zaten.
 

Enhedu

Yeni Demleyici
Katılım
30 Haz 2018
Başka başlığa şöyle yazmıştım:

Burda olay olunca KLT kaptan ben de 1 tane almıştım fakat bir süre kullandıktan sonra KLT’yi koyduğum dolabı açınca yoğun kahve kokusu geldiğini fark ettim. Yani sanki o mandallı kısmından hava kaçırıyor gibi geliyor bana. Öyle çok uzun süre de korumuyor tadını.

burada daha önce başkaları da belirtmişti memnun kalmadığını. Ama ürün iyi sattı buradaki reklamlar sayesinde. Ben tavsiye etmiyorum.
 
Üst