Satıldı Delonghi Ecp 31.21 Espresso Makinası Ve Kg 521.m Öğütücü

dopa

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Eyl 2017
Forumda gördüğüm satilik Breville espresso makinasina kaynak oluşturmak için satmak istiyorum.

1 yıl kadar garantileri var daha, kutu garanti belgeleri mevcut. Espresso makinasının e-faturası var Teknosa'dan almıştım, öğütücüyü Metro'dan almistim faturası var memleketteki evde, bulmak için aramak gerek :D Seri no'dan vs. çıkıyorsa 24 Kasım'a kadar garantisi var onun da.

Sınav ve sonrası taşınma nedeniyle 6 ay kadar atıl kaldilar. Az çok bilinen makinalar ben fiyatlarına göre memnun kaldım, espresso makinamı hele fazlasiyla severek kullandım. Biri uzun süre kullanmadıktan sonra olmak üzere 3 kere Pully Cuff ile temizledim.

Ecp 31.21 başlangıç seviyesi bir makina, ideal espressoyu vermez, yanyana La Cimbali makinasi olan bir abimle denemiştik hatta tadımı arasında derin fark vardı. Kriteriniz oysa bekleneni vermeyeceğini garanti edebilirim. Yalnız kopurtulmus sütlü kombinasyonlarıni severek içtim içiyorum, Kahve Dünyası gibi birçok yerden daha başarılı sonuçlar alacaginiz kesin. Latte art yapabildim ben, çözmesi biraz zaman aldi diyebilirim ama, buhar gücü yüksek değil zira.

Öğütücüye gelirsek artılarından biri kullanımı gercekten kolay, Delonghi portafiltre tutacağı da olan pratik bir öğütücü. Çelik burr dişliler var. Buna rağmen bence espresso için yeterince ince öğütmüyor. Filtre ögütüme geçmek kolay, çok kahve kaybı yaşamıyorsunuz. Ve bence filtre performansı iyi, başarılı hhatta.Sayıya göre otomatik ögutmesi de güzel bir ozellik.

Fotografları telefondan ekleyemedim, yarın eklemiş olurum. İlgilenen olursa ayrıntılı fotoğraf da gonderebilirim. Ben Tekirdağ'da yaşıyorum, tercihim elden İstanbul'da teslimdir. Güzel, kahveli günler dilerim :D
 

orkunozkaya

Aktif Demleyici
Katılım
15 Tem 2018
Konum
İzmir
Gerçekten de bu kadar yüklenmeseydiniz keşke. Makineyi bilmem de öğütücü uzun zamandır ilgimi çeken bir modeldi. 3 hafta evvel bu ilan olsa almayı düşünebilirdim.

Bu arada fiyatları da belirtin isterseniz
 

dopa

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Eyl 2017
Öncelikle merhaba ve burayı uzun bir süre cevapsız bıraktığım için de özürlerimi kabul edin lütfen.

Büyük zamanımı alan iş yoğunluğu, kardeşimin espresso makinasına talip olması, bütçemi arttırıp yurtdışından makina (Rancilio Silvia) getirme düşüncesi ile cazip de duran Lelit arasında gidip gelme, şifremi unutup ara ara hesabıma girme denemelerim, güvenlik sorusunun azizliği ile şifremi de sıfırlayamışım gibi sebeplerle biraz ertelemiş oldum bu başlığı.

İlan güncel değildir. Yani makinalar hala duruyorlar ama satılık değiller :D Espresso makinası kardeşime ayrılmıştır, öğütücü de atıl durmakla birlikte şu an için satışta değildir.

Bu makinalar çok bilinen makinalar değiller, espresso makinamı hediye etmeden bir inceleme videosu çekeceğim mutlaka. Öğütücü için de satılır yahut satılmaz bir video çekmek istiyorum.

Herkese iyi forumlar diliyorum, konu kapanabilir.
 

dopa

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Eyl 2017
Gerçekten de bu kadar yüklenmeseydiniz keşke. Makineyi bilmem de öğütücü uzun zamandır ilgimi çeken bir modeldi. 3 hafta evvel bu ilan olsa almayı düşünebilirdim.

Bu arada fiyatları da belirtin isterseniz

Hocam öğütücü için de kötü diyemem yalnız ben espresso odaklı idim, o yönden beklentilerimin altında kaldı diyebilirim

La Cimbali ile de fark olsun bir zahmet hocam :D

:D Aynı kahvenin böyle farklı olmasını beklemiyordum hocam, aydınlanma yaşamıştım diyebilirim :D

Fiyat belirtirseniz daha iyi olur sanki

Öğütücüyü satışa çıkarırsam söz resim, video ve fiyat belirtmeden koymayacağım :D
 
Üst