Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheGuru

Yeni Kahvesever
Katılım
23 Mar 2019
Konum
Ankara
Melodrip sipariş etmek istiyorum fakat kargo maliyeti $13. Bu sebepten ötürü beraber sipariş etmek isteyen 2, 3 kişi arıyorum. Ankara'dan iki kişi bulabilirsem kafi olur. Melodrip'in ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için aşağıya bir video bıraktım. Satış adresi melodrip.co

Kişi sayısı | Bir kişilik kargo ücreti($)
1 | 13
2 | 11
3 | 7
4 | 5,5


İyi forumlar
 

ziyaretci1

Aktif Demleyici
Katılım
11 Nis 2017
Konum
Ankara
bunu kullanan arkadaşlar var mı? hiç üzerinde düşünmeden "pazarlama harikası" deyip geçmeye gönlüm el vermiyor ancak o kadar v60 videosu izlemiş, araştırmış, okumuş bir insan olarak aklıma şu soru geliyor neden gooseneck kettle kullandık, neden akışı merkezden saat yönünde yuvarlak hareketlerle dışa doğru kaydırdık ve hatta bazı formüllerde sadece merkezden su döküldü vs vs.. gibi şeyler. evet kahve/tat ikilisi sonsuz derya belki ama acaba yöntemleri mükemmelleştirmek yerine sürekli yeni pazarlama yöntemlerine mi dönülmeye başlandı?
 
D

drsuat

Guest
Ürün 45 dolar sanırım onuda ekleseydiniz mesaja. Instagramda kaanyaren isimli bir arkadaş kullanıyordu sanırım. Ama yorumunu bilmiyorum.

Ek olarak melodripin üreticisi instagram storylerinde çok güzel paylaşımlarda bulunuyor tavsiye ederim.
 
D

drsuat

Guest
Teşekkür ederim, konu kapanmıştır @Cy

Bende konu kapanmasın, bu tarz yenilikçi ürünlerin konuşulup tartışılması güzel birşey. Adam bunu düşünmüş tasarlamış üretmiş ve ispatlamışta. Ama alım gücümüzü vs düşününce bizim açımızdan pahalı oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst