Selamlar

bosgezen

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Kas 2019
Merhaba selamlar. Samsun'da yaşıyorum, inşaat mühendisiyim nitelikli kahveye bir kaç aydır girdim. bu kadar detaylı ve kapsamlı olduğunu hiç düşünmemiştim. resmen içinde kayboldum sayılır :D . Forumu ise yeni keşfettim. Gayet faydalı ve yardımcı buldum. önce french press devamında moka pot ve v60 denemelerim devam ediyor. Bir kaç 3. dalga kahveci denedim ama hala insanların anlattıkları meyve ve aromatik tatları kahveden alamıyorum. bende mi bir yanlıs var acaba diye düşünmeye basladım. Sizlerle kaynaşmak, kahve siparişlerimde tecrübelerinizden faydalanmak ve elimden geldiğince yardımcı olmak için burdayım. :D
 

sahbaz061

Yeni Demleyici
Katılım
18 Nis 2018
Merhaba hoş geldiniz, bende Samsun'da ikamet ediyorum Samsun'da 3. dalga kahveci bildiğim kadarıyla bulunmuyor istediğiniz tatları bulana kadar denemelere devam. Güzel günler dilerim.
 

bosgezen

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Kas 2019
Hoşbulduk :D Samsun da 3. dalga kahveci bilidğim kadarıyla sahilde kosmos var yeni açılan ama kahveyi kendileri kavurmuyor bildiğim kadarıyla bir de bakku cafe var orada 2 hafta önce kavurma makinası gördüm sorduğum da 1 aya kendileri kavurmaya baslayacaklarını söylediler ama çekirdekleri ne kadar nitelikli bilmiyorum denemedim.
 
Üst