Yeni Normal Aslında Ne? Komplo Teorileri Ve Gerçekler

sur81

Yeni Demleyici
Katılım
17 Nis 2020
Yeni Normal Aslında Ne? Komplo Teorileri ve Gerçekler
Yeni normal tabirini çok sık duyuyoruz değil mi? Peki nedir bu yeni normal? Gerçekler ve komplo teorilerini bir araya getirdiğim, son bölümde de kendi görüşlerimi paylaştığım yazıyı aşağıda bulabilirsiniz. #evdekal #dikkat

Yazının içinden bir kaç paragraf :

İşte tüm bu sebepler ile yeni normal diye bir tabir hayatımıza girdi. Enfekte olmamak için evden az çıkmak sosyal mesafeyi korumak hijyene dikkat etmek gibi konulara bundan sonra daha hassas olunmasının gerekli olduğu büyük bir çoğunluk tarafından dillendiriliyor. Fakat azımsanamayacak bir grup'da bunun bir oyun olduğunu ve aslında önceden farklı hiç bir şey olmadığını savunuyorlar. Bunlar ile paralel olarak bilimsel gerçekler ve komplo teorileri birbiri ile çelişiyor. Bilimsel gerçeklerin gerçek olmadığını ispatlamaya çalışan komple teorilerinin de olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Öncelikle kesinlikle korkmayın. Korkmayın demek tedbir almayın değil tabii ki. Elinizden gelen tedbiri paranoyak olmayacak seviyede alın ve hayatınıza devam edin. Yeni normal diye bir şey aslında yok, tabiatın doğası gereği her an bir değişim var ve şu andaki halimiz bir saniye önceki halimize göre zaten yeni.

Ben ise şimdiye kadar bahsettiğim gerçek ve komplo teorilerinin karışımına inanıyorum. Temelde insanlar grubundan oluşan bir üst akıla inanmıyorum. Üst akıl olarak gördüğüm şey ise toplu akıl. Yani insanların hepsinin toplu aklı ve enerjisi. Birileri aklımıza yatan bir şeyler anlattığında ona inanmak ve ya mantıklı bulmak gayet doğal. Bu tarz görüşler ise kendine zemin buldukça güçleniyor ve toplu akıl görüşleri olarak engellenemez bir biçimde karışımıza çıkıyor.

http://www.aserhat.com/2020/05/yeni-normal-aslnda-ne-komplo-teorileri.html
 
Üst