Satılık Satılık Breville Bes980 Oracle

ehotelier

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Eki 2020
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı bir iş için ( Rocket R58 ya da RnineOne almak için) kullanmakta olduğum Breville bes980 Oracle’ı satmaya karar verdim. Fiyat olarak yaptığım belirlediğim rakam araştırmalar sonucu 23000 TL dir. Cihazın özelliklerini yazmaya gerek yok sanırım. Cihaz görünüm olarak 10 üzerinden 9,5+ alır. Çalışmayan bir aksamı yoktur. Son bakımı 3 Kasım’da Enplusta yapılmıştır. Orjinal kutusu ve full kutu içeriği mevcuttur. Cihaz kuşadasındadır. Denenerek alınabilir.

72DBF379-3887-43A6-9C3E-ECCE15D90E1A.jpegE1C34129-90A1-49F8-B792-4BFA3C00911C.jpeg
 

Lautreamont

Yeni Demleyici
Katılım
20 Nis 2012
Siz bu makineyi geçen ay almadınız mı? Yeni aldığınız makineyi neden 15 gün sonra bakıma soktunuz?
 
Son düzenleme:

ehotelier

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Eki 2020
Merhaba,
Evet geçen ay aldım. İkinci el aldığım her Cihazı direk bakıma sokarım. Üçüncüsü Fotoğraflar benim kendi çektiğim instagramımda var olan fotoğraflar. Fakat bu kadar tepkinin sebebini anlamakta zorlandım açıkçası. Lütfen alım satım kurallarını okuyunuz.
 

Lautreamont

Yeni Demleyici
Katılım
20 Nis 2012
Cihazı ikinci el olarak aldığınızı belirtmediğiniz için sıfır cihazı neden bakıma soktuğunuzu merak ettim, bir de başka bir başlıkta öğütüm esnasında makineden garip sesler geldiğini ve bu sebeple makineyi kapattığınızı yazmışsınız. Belki de bu yüzden bakıma soktunuz bilemiyorum. Bunu çekirdeğin sertliğine bağlamışsınız ama kahve çekirdekleri ne kadar sert olursa olsun öğütücüden garip sesler gelmemeli.

Alım satım kurallarına aykırı bu yorumlarım için özür dilerim, adminler gerekirse silip forum kurallarına aykırı hareket ettiğim için beni cezalandırabilirler ama 23 binlik bir üründe kafalarda bu tip soru işaretleri doğmasına sebebiyet vermezseniz naçizane daha doğru olacağını düşünüyorum.

Hayırlı satışlar.
 

ehotelier

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Eki 2020
Probador’un waykan çekirdeklerinde öyle bir durum oldu. Zaten direk çöpe attım o kahveyi. Ama diğer çekirdeklerin hiçbirisinde böyle bir sorun yaşamadım. Hem buradaki diğer Breville kullanan arkadaşlarımızdan hem de Breville in kendi servisinden bazı açık kavrum çekirdeklerinde kahvenin değirmeninin kendisini korumaya aldığını öğrendim ki bu bence çok güzel bir özellik. Hatta 820 si olan bir arkadaşımız da aynı sorunu yaşamış 1-2 gün önce yazdı foruma ama üstadlar güzel açıkladığı için tekrar yazmamak adına yazmadım: bazı sert kahve türünde yapabildiğini belirtmişler.
 

Omega

Aktif Demleyici
Katılım
24 May 2016
Konum
Ankara
Öncelikle hayırlı satışlar.
Sert çekirdekler bütünleşik değirmene sahip espresso makinelerinde hatta kimi ev tipi değirmenlerde öğütüm sorunu yaratabiliyorlar.
Bunun asıl sebebi değirmenlerin güçleri yetmediği içindir.
Ör mahlkönig vario değirmenimde 1 kez benim de başıma geldi. 150 watt gücünde ve kayış tahriği ile çalışan bu değirmenler düşük güçlere sahipler.
Naçizane önerim R58 yada Rnine one yerine fiyat olarak tam ortada yer alan ECM SYNC a bakın derim
Satış fiyatınızı sıfır makineye göre mi belirlediniz?
Bana göre bu fiyatı 2. Ele verecek birinin radarına R58 de girmiştir:D
Fiyatı düşürmenizi öneririm
 

ehotelier

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Eki 2020
Merhaba Omega,
Tavsiyen için teşekkürler. Ecm sync de çok güzel bir cihaz onu da listeme ekledim. Tavsiye için teşekkürler. Asıl amaç eve high-end bir makine be grinder alıp bu işe bir son vermek.( ki hiç olmayacak bu biliyorum her sene makine değiştiriyorum) . Fiyatı aldığım fiyat ve sıfır fiyatına göre belirledim ama gelen teklifleri değerlendireceğim tabiiki ama ölü fiyata da vermem bir yerde değerlendiririm. R58 de çok güzel makina çok yakın arkadaşımda var ama onun yanında r58 e yakışır bir grinder ile maliyeti 30’u bulur diye düşünüyorum.
 
Üst