Merhaba arkadaslar resimdeki kavurucu hakkinda bilgisi olan varmi yada deneyimleyen ev tipi bir ürün işlevsel olabilirmi ürun patlamis misir makinasi degil kahve kavrucu olarak geciyor ve max sicaklik 240 dereceye cikabildigi belirtiliyor tercubeli arkadaslarin kiymetli yorumlarini beklerim tesekkurler..
mısır patlatma makinesinden tek farkı ısı derecesi ayarı eklenmiş olması. zamanında mısır patlatma makinasıyla kahve kavurmayı denemiştim. birincisi karıştırma çubuğu çekirdekleri düzgün çeviremiyor. ikincisi çok kahve koymak gerekiyor. üçüncüsü çok ince ve çizilmeye çok müsait bir teflon yüzeye sahip. kalın cidarın kahve lezzetine olan olumlu etkisini de düşünürsek oradan da bir dezavantajı var.
Ben Almanya’dan dieckmann Kaffee Röster Aldım. Yaklaşık 4 aydık kahvelerimi kendim kavuruyorum. Tavsiye ederim. Röstmeister diye geçiyor model adı.