Alınacak Beko Opv Mod Için Paslanma Rekor, Tee Vb. Parçalar

ozkanme

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Haz 2016
@krmbyl arkadaştan Beko makinem için OPV parçayı aldım sağolsun hızlı şekilde gönderdi. Kendisi güvenilir. Fakat belki 3 hafta olacak ürünü bağlayacağım parçaları bulamıyorum. Arkadaşlar hidroteknik gibi umursamaz bir firmadan ne yazık ki ürün alamadım. Yılbaşından önce mail attım espresso makinesi için mail başlığında belirtmeme rağmen bana espresso makinesinde suyla teması için uygun olmayan ürünlerin fiyatlarını verdiler daha sonra aradığımda ürünlerin paslanmaz olanlarına bakıp fiyat göndereceğiz dendi ertesi gün soruyorum bana denilen bir önceki gün olmayan sayım bir sonraki gün yıl sonu sayımımız var bir kaç hafta sürebilir gibi saçma bir cevap verdiler. Yıl sonu yayımı ne yazık bir gün önce çıktı. O yüzden Hidroteknik firmasını önermeyiniz.

Alttaki ürünlerin paslanmaz olanlarına ihtiyacım var


2 adet sıkmalı T rekor (6mm hortum için)
6x4mm silikon hortum
2 adet OPV ve manometre için 1/4 erkek sıkmalı rekor (6mm hortum için)
1 adet 3/8 dişi rekor (6mm boru için)

malzeme bakıyorum konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var ve gerçekten can sıkıcı oldu
 

krmbyl

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Eyl 2020
Konum
İstanbul
Hidroteknik'ten bir indirim kodu rica etmiştim forum için, telefon ile satış departmanını arayıp görüştüm, mail de gönderdim ancak bana da aynı şekilde sayım yapıyoruz dediler. Ben de kendilerinden dönüş almak için daha fazla efor sarfetmedim açıkçası. Bir ilgisizlik var çünkü. Bir tarafta insanlar işsizlikten dükkan kapatıyor, diğer tarafta biz parasını verip de ürün almak için adamların peşinden koşuyoruz.
 

ozkanme

Yeni Kahvesever
Katılım
24 Haz 2016
@krmbyl valla ürünü aldığımdan beri öyle duruyor ne yazık kullanmıyorum. İçtiğim kahvelerin kötü olmasından da sıkıldım. Ne kadar umursamaz firmalar var anlamıyorum ya.
 

krmbyl

Yeni Kahvesever
Katılım
25 Eyl 2020
Konum
İstanbul
Bu arada 6x4 teflon hortum olması gerek silikon değil. Sıkmalı rekoru da kendim yapacağım da arge bütcesi yok.
 

dederuhibey

Caffe Soske - Bomonti
Katılım
29 Eyl 2018
Suyla teması uygun olmayan kısmında bir yanlışlık olabilir. Opv de aynı şekilde pirinç değil mi
 
Üst