Herkese Merhaba - Masal - Ankara

Masal

Yeni Demleyici
Katılım
23 Ocak 2022
Konum
Ankara
Herkese merhaba! Kahve camiasında mahlasım olan Masal ile tanıyorsunuz fakat adım Ebru :D

Nitelikli kahveye 2019'da başladım. Kahvenin ise içine doğdum diyebilirim. Ülkemizde çoğu ailede olan çay kültürünün aksine ailemde kahve kültürü hakimdi. Bu güzel bir içecek nasıl daha iyisine ulaşabilirim derken niteliklisiyle tanıştım. 3 senedir denemekten sıkılmadan kahve demliyorum ve deniyorum. Kafeinin yanı sıra lezzet bağımlısı olduğumu düşünüyorum.

Önceleri tamamen ev demlemelerine yönelmiştim (pandemi efekt). Şimdi Ankara'ya taşınmamla pek çok kahveci gezme şansım oldu. İçmeye değer çekirdekler dışında gitmeye değer yerler de biriktiriyorum.

2 sene önce instagram sayfamı açıp kahveye ağırlık verdiğimde Levent ve İsmail'le tanıştım. Çoğu kahvesever nitelikli kahve ortamına girdiğinde yoğun bir snoblukla karşılaşır. Bu insanlar hoşgörüyle yaklaşıyor olaya. İkisi de hiçbir zaman kırıcı olmadan herkese ulaşmaya çalışıyor. Çabalarına teşekkür ederim. Umarım bu platform hayal edilenin de ötesinde olur giggle:
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Hoş geldin Ebru,
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. thnx:

2 senedir kahve ile ilgili karşılıklı paylaşımlarımız oluyor ve senin gibi pozitif, destekçi insanlara çok ihtiyacımız var. Kahve yanı eşlikçileri konusunda ise mükemmel paylaşımların var :D
 

pepukkahve

Kahve Masası
Yönetici
Katılım
3 Eki 2018
Konum
İZMİR
Hoş geldin Ebru :D
Bizim ailede kahve kültürü hiç yoktu. Yani annemin Türk Kahvesi yaptığını bile hiç hatırlamıyorum.
Sen baya şanslıymışsın :D Güzel sözlerin için ayırca çok teşekkür ederim.
 
Üst