12Miktar olarak azalttım ama çeşit olarak hala çok varSaymadım ama 20+ çeşit kesin vardır.
Çöpe atmak...🤯ben 2-3 aylık kahveleri içemiyorum bu yüzden en fazla 1,5- 2 kg kahvem olur, kavrum tarihi üzerinden 2 ay geçen kahveleri çöpe atıyorum![]()
Hocam, maşallah size 🧿🧿 afiyetle, keyifle için inşallah. Size komşu olmak isterdim, açıkçası, kahve bitince fincanımı alıp koşan komşulardan 🙂.39 çeşit ben almışım, 17 çeşit @Abdurrahim ve @DtB hocamın gönderdikleriyle beraber içilmeye hazır 56 çeşit var 😂 aşağısı 4-5 kilo arasıdır. Buzlukta da 52 çeşit var. Toplam 4.5 kilo.
hocam ben biraz tembel bir adamımÇöpe atmak...🤯
Aman hocam n'aptınız, Khaldi mezarında ters döner.
Hani akıl öğretmek haddim değil ama; baktınız tüketilmeyecek, yatırın buzlukbanka.
Belki 2-3 yıldır vadelide yatan çekirdek vardır bende. Bi eşelesem buzluğu neler çıkar neler.😁
Yanarım yanarım, faizi yok ona yanarım.🤣
Milestones geliyormuş ben de pusudayım. 😇hocam ben biraz tembel bir adamımvakumla-buzlukla uğraşmak zor geliyor
genelde elimdekiler bittikçe yeni çekirdek almaya çalışıyorum.
yemen çekirdekleri dolaşıma girerse bu buzluk işine girebilirim![]()
Hocam Ankaradayım ne zaman dilerseniz 😂 benimki de akıllı adam işi değil.Hocam, maşallah size 🧿🧿 afiyetle, keyifle için inşallah. Size komşu olmak isterdim, açıkçası, kahve bitince fincanımı alıp koşan komşulardan 🙂.
Benim elimdeki çekirdekleri yazmaya çekindim, geçmiş yazışmaları okuyunca 🙂. Elimde toplamda 3 çeşit var şu anda, biri filtre diğeri Türk kahvesi ve biri de cold brew için![]()
Hastayım şu özeleştiriye😁Hocam Ankaradayım ne zaman dilerseniz 😂 benimki de akıllı adam işi değil.
Ne var canım alkolüm yok, sigaram yok, gece hayatım yok. Bi kahve 😂Hastayım şu özeleştiriye😁
Ne var canım alkolüm yok, sigaram yok, gece hayatım yok. Bi kahve 😂
Çok teşekkür ederim nazik davetiniz için 🙂Hocam Ankaradayım ne zaman dilerseniz 😂 benimki de akıllı adam işi değil.
Üşenmeden gittim saydım🤣🤣 bende de 55 çeşit hazır , 1 tane de buzlukbankım var. Totalde 2 kilo 30 gram var ☺️ farklı işlem, çekirdek ya da kavurucu içemeyen varsa ve tabi elimde varsa paylaşmaya hazırım dostlar🌸39 çeşit ben almışım, 17 çeşit @Abdurrahim ve @DtB hocamın gönderdikleriyle beraber içilmeye hazır 56 çeşit var 😂 aşağısı 4-5 kilo arasıdır. Buzlukta da 52 çeşit var. Toplam 4.5 kilo.
En son @NitkaCoffee dan starmaya aldım. Onu da Brezilyaya karşı faşist eylemlerinizi çürütmek adına almıştım. Yolladığımda 56-56 eşitliyoruz hocam 😂Üşenmeden gittim saydım🤣🤣 bende de 55 çeşit hazır , 1 tane de buzlukbankım var. Totalde 2 kilo 30 gram var ☺️ farklı işlem, çekirdek ya da kavurucu içemeyen varsa ve tabi elimde varsa paylaşmaya hazırım dostlar
nıç nıç nıç efendim. 62 - 62 olurr😉😉🙃En son @NitkaCoffee dan starmaya aldım. Onu da Brezilyaya karşı faşist eylemlerinizi çürütmek adına almıştım. Yolladığımda 56-56 eşitliyoruz hocam 😂
Brezilyaya karşı faşist eylem
62 - 62
Oh shit, here we go again…nıç nıç nıç efendim. 62 - 62 olurr😉😉🙃