Merhaba - Demleniyor.com

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Herkese selamlar,

Kahveler.net'i devralan ,Levent ve İsmail Bey'e, hayırlı olsun diler, başarılarının devamını dileriz. Çok başaralı işler yapıyorlar. Sizi takip etmeye devem edeceğiz.

Sevgiler.
Selamlar hocam, hoş geldiniz. Çok teşekkürler güzel sözlerin için.

Kahveyi hangi şarkıları dinleyerek kavuruyoruz, bunu da belirtmek lazım :D Etkisi büyük :D
 

Vgtuna

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Şub 2021
Merhaba,

Aslında yeni değiliz eskiyiz forumda , https://www.kahveler.net/kahve/4871-demleniyor-com.html/ link'in den hikayemize bakabilirsiniz.

Sevgiler.
Aslında ben ilk defa görüyorum markanızı. Verdiğini linkde de en son temmu 2021 de bir yazışma var. Markanız hakkında biraz daha tanıtıcı olursanız denemek isterim. Örneğin fiyatlarınız piayasanın oldukça altında, çekşrdekleriniz ticari çekirdekler mi, nitelikli mi vb.
 

Vgtuna

Yeni Kahvesever
Katılım
16 Şub 2021
Roasthead.com u duydum sanırıö demleniyor.com ile aynı firma.
Şu yayını ekleyelim. Bahaneyle tanımayanlar da tanıyacaktır. Çok beğenilen yayınlardan olmuştu. Rock severler için daha da başka olmuştu :D @pepukkahve


Levent bey link için teşekkürler. Ben işk siparişimi vermek istiyorum lakin 2 sorum olacak.
1) kavurma günleri
2) score yazanlar nitelikli, yazmayanlar ticari anlamda mı oluyor
 

Mitsuko

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
28 Ocak 2022
Levent bey link için teşekkürler. Ben işk siparişimi vermek istiyorum lakin 2 sorum olacak.
1) kavurma günleri
2) score yazanlar nitelikli, yazmayanlar ticari anlamda mı oluyor
Merhaba, ben de bunu merak ettim fiyatlar şaşırttı beni de. Eğer cevap alabilirsek mutlu olup deneme amaçlı sipariş vereceğim.
 

demleniyorcom

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Eki 2019
Merhaba değerli kahveler.net üyeleri,

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve samimiyet için çok teşekkür ederiz. Biz de aynı samimiyetle sorularınıza cevap vermiş olalım istedik.

Demleniyor.com, Tolgahan Ünver ve Gökhan Ünver tarafından kahve üzerine nish pazaryeri sitesi olabilmesi amacıyla 2017 yılında kurulmuştur. Kahve satışının yanı sıra; profesyonel kahve ekipmanlarından pour over ekipmanlara kadar yüzlerce ekipmanın olduğu bir web sitesi olarak 2018 yılının sonlarına kadar faaliyet göstermeye devam etmiştir. O dönemlerde tedarik ettiğimiz kahve çekirdeklerinden memnun kalmamamız sebebiyle kahve kavurmaya başlamaya karar verdik. Özgüvenimizi kazandığımız, işin ustalığını anlamaya başladığımız dönemlerde ise ROASTHEAD markasını hayata geçirdik. Bu işin pazarlamasından ziyade işin üretici boyutunda daha fazla vakit geçirmemiz ve pandemi sebebiyle iş yapış şeklimiz Online Coffee Roastery iş modeline dönmüş bulundu.

Ayrıca ROASTHEAD ve Demleniyor.com'un pazarlama faaliyetlerinde 2 farklı iletişim çalışmaktayız. Önemli isimlerle iş birlikteliği yapmış olan markamız ROASTHEAD. ile ilgili sizlere özel bir tanıtım yazısı hazırlayacağımızı bildirmek isteriz. İlginiz ve sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz.

"Marka"
Markalar ayrı, üretici firma aynı.

"Fiyat, tedarik, skor, kavurma günleri, nedenler"

Kendi çekirdeklerimizi ithal etmiyoruz, ithalatçı firmalardan tedarik ediyoruz. Çekirdek getiren firmalar, satış fiyatları ve gelen çekirdek kaliteleri vb. prosesler belli, seçenekler belli.

Kahvelerimizi seçerken standart bir kalitenin altına düşürmeden ticari ve nitelikli kahve çekirdekleri seçiyoruz. Genel olarak çekirdek skor puanları 80 - 86 aralığındadır, istediğimiz kriterlerde nitelikli kahve çekirdekleri bulursak satın alıp kavuruyoruz. Yüksek skorlu kahveleri bu sebeple özellikle belirtiyoruz. Pandemi öncesinde 4 sabit nitelikli çekirdeklerimiz oluyordu, şimdi ise 1 çuval her ay farklı nitelikli kahve çekirdeği alıyoruz. Çuval fiyatları inanılmaz.

Özellikle demleniyor.com'da her bütçeye göre kahve çeşidi bulundurmayı çalışıyoruz.

Bizler uygun fiyata kahve aldığımız zaman uygun fiyata satıyoruz, örneğin yakın zamanda kdv indirimi geldiği için fiyatlarımızı indirdik. Bizlerden 4 yıldır alışveriş yapan müşterilerimiz bu durumun hep farkında oluyorlar, bilgilendirme mailleri gönderiyoruz.

Eğer kahvelerimizi kendimiz tedarik edebilseydik daha uygun fiyata satardık. Ucuz değil uygun ve olması gerektiği fiyatlarla kahve satıyoruz. Bu durum ustalığımıza laf getirsin istemeyiz, yaptığımız işin kalitesine sonuna kadar güveniyoruz.

Kahve stoklarımızı ortalama 6-7 gün arayla kavuracak şekilde planlıyoruz, genel olarak Pazartesi, aynı hafta 2. kez kavuracaksak Cumartesi günleri kavurmaktayız. Bu işe başladığımız ilk günden beri dinlenmiş ve taze kahve satıyoruz.

İstek, öneri ve şikayetleriniz için 0545 530 00 95 nolu telefondan her zaman bizlere ulaşabilirsiniz.

Sevgiler.
 
Üst