Satılık Coffea Circular kahveleri

agumrah

Aktif Demleyici
Katılım
11 Nis 2018
Coffea Circular'dan 2 hafta önce espresso için 500 gr. kahve sipariş etmiştim.Cuma günü büyük bir heyecanla paketi açınca sürprizle karşılaştım. Siparişim bir sonraki sipariş ile karışmış ve 250 gr'dan 4 paket kahve gelmiş. Bunun üzerine İvica ile yazıştım, kahveleri dilediğim gibi tüketebileceğimi, daha sonra benim siparişimi tekrar göndereceğini söyledi. Ben de kahveleri forumda satışa çıkaracağımı, satabilirsem ücretini hemen göndereceğimi, satamaz isem, yine kahvelerin ücretini ödeyeceğimi, ancak ödemeyi bir sonraki ay yapabileceğimi söyledim. İstediğimi yapabileceğim konusunda mutabık kalınca kahveleri satışa çıkarmaya karar verdim. Söz konusu kahveler şunlar:
1. https://coffeacirculor.com/products...d-fermentation-wx?_pos=3&_sid=8582b9fc6&_ss=r 35 euro
2. https://coffeacirculor.com/products...hed-anaerobic-wax?_pos=2&_sid=ba9bb4b2f&_ss=r 14 euro
3. https://coffeacirculor.com/products/ethiopia-alaka-washed-wx?_pos=1&_sid=b5826b9ff&_ss=r 14 euro
4. https://coffeacirculor.com/products...batian-natural-nx?_pos=3&_sid=7ec824757&_ss=r 18 euro


Kahveler 14 Temmuz tarihinde kavrulmuş. 80 TL vergi ödedim. Benim siparişim 1 kg altı olduğu için 9 euro kargo ücreti ödemiştim. Mevcut fiyatlar üzerine 2 euro kargo ücreti ve 20 TL vergi eklenerek fiyatlandırılacaktır. İstanbul içi Halkalı'dan elden teslim edebileceğim gibi talep halinde karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.
 
Son düzenleme:

agumrah

Aktif Demleyici
Katılım
11 Nis 2018
Etiyopya ve Kenya kahvelerini alan arkadaşlara benden kaynaklı bir hata sonucu kahveler yanlış gitmiş. Sağolsunlar iyi niyetleri ile problem halloldu. Teşekkürler @RedRightHand ve @FlorBongg . Kalan iki kahve son kez güncel. Sanırım artık buzluğa girme veya tüketme vakti geldi.
 
Üst