Kampanya Duyurusu Yapıldı! Friendzone 3rd Wave Coffee & Roastery

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Elde kalan diye bir durum söz konusu değil, aynı ürünler aynı şekilde stoğumuzda bulunmaya devam ediyor. Biz bu tarz indirimleri 9 yıldır her kuruluş yıldönümümüzde yapıyoruz.
Anladığım kadarıyla kampanya öngörüsü ile bir kaç gün önceden kavurmalara başladınız :D Şu ana kadar kaç paket yola çıktı?
 

serkanozkan

Firma Yetkilisi
Katılım
27 Kas 2017
Konum
izmir
1.7 tonu aynı gün kavuramaz hocam :D En az 3-4 güne yayması lazım çift vardiya ile :D
1.7 ton kahve kavurmak bizim makinelerimiz ile toplamda 22 saatlik bir proses süresine denk geliyor. İş günü olarak max. 2 gün yani çok bir şey değil😅 Tabiki önceden planlı bir üretim planı oldu siparişler başlayınca kargolama da bir yandan başladı😅
 

NoPainNoCoffee

Süper Mokapot Adam 💪
Katılım
21 Ocak 2021
Bende de hepsi 14.10 tarihli. Muhtemelen elde kalan hepsi aynı gün kavruldu ve ciddi indirimle stok temizlendi.

Selamlar,

Konu post' u örnek olarak seçtim lütfen şahsi olarak algılamayınız. Kahvemizi, kavrulurken çekirdeğe hapsolan zararlı gazlardan arındıktan sonra tüketmemiz çekirdekten alacağımız keyfi daha yüksek seviyeye çekmektedir. Bu beklediğimiz sürece degassing deniliyor ve ilgili süre kavurucunun kavrum stiline ve çekirdeğe göre değişiyor. Bildiğim kadarı ile konu kavurucunun kavrum stiline göre ilgili sürenin en az 20 gün olması gerekiyor, degas süresi 3 gün dahi olsa yalnızca 4 gün önce kavrulan bir çekirdek için stok eritilmeye çalışıyor demek biraz haksızlık olur.
 
Üst