Arama sonuçlarınız

  1. Pourista

    Unknown Host Hatası

    Gereksiz açtıysam konuyu çok özür diliyorum, acemiliğime verin ama dünden beridir; Site linkine tıkladığımda, unknown host hatası alıyorum! Mobilden sorunsuz girebiliyorken; bu hatayı sadece masaüstü bilgisayardan girerken yaşıyorum! Acaba sadece ben yaşıyorum da, konuyu gereksiz mi...
  2. Pourista

    V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre

    Cevap: V60-02 için Beyazlatılmamış Filtre :eek: görsel koyabilir misiniz acaba? merak ettim :rolleyes:
  3. Pourista

    Satılık Beyazlarılmamış Hario v60-02 Filtre

    Cevap: Satılık Beyazlarılmamış Hario v60-02 Filtre süper, ben kahverengi filtrenin müptelasıyım diyebilirim. Yaklaşık 2 yıldır hep kahverengi filtre kullanıyordum, toğum bitti ve amazon'dan alma fırsatı bulamadan mecburen beyaz filtre aldım :( ama psikolojik midir nedir, aynı...
  4. Pourista

    Pour over öğütücü tavsiyesi

    Cevap: Pour over öğütücü tavsiyesi MErhaba, bende uzuun bir bekleyiş sonucunda, nihayet stoklara yeniden giren (hem de zamsız olarak) Baratza Encore'umu bir aydan beridir V60 ile kullanıyorum. Çok memnunum, v60 için kesinlikle tavsiye ediyorum :) ürünü kahhve . com 'dan aldım.
  5. Pourista

    Satılık Beyazlarılmamış Hario v60-02 Filtre

    Cevap: Satılık Beyazlarılmamış Hario v60-02 Filtre eğer kargo ücretini (Ankara için) benim için öğrenebilirseniz, ben alabilirim paketi? sorarken, fiyatı düşürmek için; şubeden teslim olabilir mesela :)
  6. Pourista

    Baratza Encore

    Cevap: Baratza Encore sayın forum sakinleri, v60 için ideal gördüğünüz ayar nedir? ben 15 mi 16 mı karar veremiyorum? sanki çekirdeğe göre değiştirilmesi gereken bir durum gibi geliyor bazen (?)
  7. Pourista

    Yeni Baratza Sette 30

    Cevap: Yeni Baratza Sette 30 Güncel Bilgi: Bugün bana kahhve.com'dan encore, sette 270 ve sette 270w modellerinin tekrar stoklara girdiği bilgisi (e-posta ile) geldi. :eek::eek::eek: inanamadım tabii, malum 7-8 aydır petra dahil heryer ile temasa geçmiş biri olarak, telefon ile ulaştım...
  8. Pourista

    Satılık V60 Ekipmanları

    Cevap: Satılık V60 Ekipmanları Ankaraya kırılmadan gelir mi sizce? :rolleyes:
  9. Pourista

    Yurt Dışından Ekipman İsteyenler

    Cevap: Yurt Dışından Ekipman İsteyenler selam, baratza encore hala getiremiyoruz değil mi? :confused:
  10. Pourista

    Satılık V60 Ekipmanları

    Cevap: Satılık V60 Ekipmanları server, plastik mi yoksa cam mı acaba?
  11. Pourista

    Yurt Dışından Ekipman İsteyenler

    Cevap: Yurt Dışından Ekipman İsteyenler Teşekkür ediyor ve sizden haber bekliyorum :)
  12. Pourista

    Yurt Dışından Ekipman İsteyenler

    Cevap: Yurt Dışından Ekipman İsteyenler yeni üye olduğumdan dm yollayamıyorum, Baratza ürünleri isteyemiyoruz galiba, doğru mu anladım? encore isteyecektim de =P
  13. Pourista

    Bugün İçtiğim Kahve ☕

    Cevap: Bugün İçtiğim Kahve Baristocrat'tan aldığım Nicaragua El Limoncillo'yu V60 ile 400/25 oranı ile demledim. Süper bir öğleden sonra kahvesi. Belirtilen notaları; kahverengi şeker kamışı, elma, şeftali diye belirtilmiş. Ya öğütücü kaynaklı ya da demlerken suyu çok hızlı mı döktüm...
  14. Pourista

    Bugün İçtiğim Kahve ☕

    Cevap: Bugün İçtiğim Kahve Kesinlikle katılıyorum. Ben kağıtta da halen sarıya devam edenlerdenim hatta :D
  15. Pourista

    ankaradan selamlar

    Cevap: ankaradan selamlar Merhabalar
  16. Pourista

    Merhabalar...Osman ben

    Merhabalar, Adım Osman, Ankara'da yaşıyorum, Yaş: 37 Bir kamu kuruluşunda uzman olarak çalışıyorum (gülmeyin..harbiden) :D V60 kullanıyorum, Öğütücüm de (şimdilik) KG79 Tüm demleme ekipmanlarım da Hario (Tartı, Goosneck, Server) Güney Amerika kahvelerinin tamamına tapmakla birlikte...
Üst