Ortak Kahve Projesi

alaattinturyan

Yeni Kahvesever
Katılım
10 May 2018
Cevap: Ortak Kahve Projesi

Ve nihayet bugün Coffenutzz kafede [MENTION=1004]raistlin[/MENTION] ve [MENTION=1313]lapterk[/MENTION] arkadaşlarla buluştuk. Birbirini tanımayan 3 kişinin bir araya gelip dostane vakit geçirmesine vesile olan kahve tutkusunun ne kadar güçlü olduğunu gördüm. Forumda birçok arkadaşın da kendi şehirlerinde aynı faaliyeti yapmak istediğini görmek de ayrıca güzel bir durum.

Kendi çevremdeki coğu yakınımın kahve kültürlerinin 3 bir arada seviyesinde olmasından mütevellit böyle bir buluşma ve kaynaşma kendi adıma çok hoş bir olaydı. Yaklaşık bir saat güzel bir sohbetin ardından Sidamo çekirdeklerimizi paylaşıp, en kısa sürede-mümkünse tekrar Nisan ayı içinde- tekrar buluşmak üzere ayrıldık. Teşekkürler [MENTION=1004]raistlin[/MENTION] ve [MENTION=1313]lapterk[/MENTION].

Bizim bu buluşmamızın ileride kahveler.net üyelerinin daha kapsamlı ve organize şekilde birbirleriyle tanışıp tecrübe ve fikirlerini aktarması ve güzel dostlukların kurulmasında bir "çekirdek" teşkil etmesi dileklerimle.

Anadolu yakası için bir sonraki buluşmaya katılmak isterim
 

Ziyaretçi_1

Tecrübeli Demleyici
Katılım
16 Nis 2019
Konum
ankara
tazekahveci.com dan aldığım yemen matarinin (21 nisan orta kavurum çekirdek) 100 gramını hediye edecek bir arkadaş arıyorum. ankara maltepe'de (demirtepe metroya çok yakın) bulunan işyerimden alabilecek olan varsa özelden iletişime geçebilir.
 
Üst