Null Coffee Roasters - İstanbul

coffeewizard35

Tecrübeli Demleyici
Katılım
25 Tem 2022
Elbette ! Aeropress ile yaptım, zaman zaman Buzdağı bazen Final Touch+ Uludağ Premium kullandım 93-90 derece arası denemelerim oldu, C3 11 klik, ters yöntem, 13/210 oran, 30 saniye blooming 50 ml+ 210'a tamamla ( her iki döküşte de çok karıştırmadım 5 tur max.) 2 . Dakikada bas.

Benim aeropress çıkış reçetem genelde tutuyor ya da ben alıştım böyle içmeye. Bu kahve immersion kahvesi bence, miss gibi narin bir çiçek gibi içtim anaerobik Rumudamo'yu meyve suyu gibi . Ellerine sağlık yeniden Null Coffee'nin ,gerçekten şaşırtıcı bir deneyimdi benim için.
V60’da nasıl sonuç veriyor sizce?
 

corvo

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Eyl 2018
İki tane Etiyopya ekliyorum kargo ücreti çıkıyor.
Ne anladım ben bu işten..
 

Bozok

Yeni Demleyici
Katılım
14 Nis 2023
Dün sipariş verdim takip no ile ilgili mail gelmedi. Sitesinde de durumla ilgili değişiklik yok. Ne zaman kargoya verirler merak ediyorum.
 

Mitsuko

Tebrikler - Rütbeni Kendin Seç?
Katılım
28 Ocak 2022
Null cumartesi-pazar çalışmıyor, şimdi de kampanya vakti yoğun oldukları aşikar. Firma ile maddi bir bağım söz konusu değil ama Cihan Bey'i ve kahvelerini severim, bu kargo ile ilgili de az sabır demek istiyorum. Şu an Kasım indirimi sebebiyle çoğu firma böyle.
 

teyyaredenkahve

Kahve Masası ✈️
Yönetici
Katılım
28 Nis 2017
Konum
İstanbul
Valla fiyat perfomans ama lezzet olarak bir çok yüksek fiyatlı kahveden daha iyi sonuç verdi benim deneyimimde. Getirtenin ve kavuranın eline emeğine sağlık :D
Null ve fiyat/performans denince aklımda kalan kahvesi geçen seneden Cascavel Verde olmuştu. Dediğiniz gibi bazen fiyat çok yanıltıcı bir parametre olarak kalıyor.
 
Üst