Ekli dosyayı görüntüle 30018
Df64'ü stok bıçak setiyle espressoda kullanmaktayım. Son olarak yaptığım bir kaç küçük eklemeyle daha şık ve ergonomik hâle geldi.
Malûm, öğütülmüş kahve haznesini tutan metal bölüme takılı olarak gönderilen silikonlar 1 haftalık kullanımla parçalanıp gidiyor. Uzunca süredir o kısımlarda elektrik bandı sarılı olarak kullanmaktaydım ve iş görüyordu. Titreşim önleyici bez band kullandım, çok daha başarılı ve kalıcı çözüm oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 30019
https://www.shopier.com/3D_Print sitesinden bir kaç parça aksesuar aldım, özellikle bu dosing cup rampası şiddetle tavsiyedir. Tek bir tornavida dahi kullanmadan değirmene çok işlevsel bir müdehalede bulunmuş oluyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 30020
Metal catch cup işlevsellikten ziyade estetik bir güncelleme oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 30021
Anti-pop corn parçası, beklediğimden olumlu sonuç verdi. Üst kapak açık olarak öğütmeye imkan vermesinin yanında 20 gr'lık öğütümlerde dahi çekirdeklerin tamamını ilk etapta bıçaklara salmadığından belli oranda bir slow feed etkisi yapıyor. Tabi isteyen bu aparat sayesinde çekirdekleri az az kendisi de koyabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 30022
Değirmeni neredeyse aldığımdan beri o anlamsızca ağır metal üst kapak yerine Ikea ürünü bu mantar bardak/kavanoz kapağını kullanıyorum. Körüğe tam oturuyor ve pompalama yapılırken hava kaçırmıyor, görünüşü de bence çok daha güzel.