TOPLU ALIM Kawa Coffee Fransa - Kahveler.Net ve Kahve Masası Özel

korhang

Profesyonel Demleyici
Katılım
21 Ocak 2022
Konum
İzmir
saçmalık değil mi ya bir daha ki sefere garanti ile alacağım
Bu aslında çözümü çok basit bir konu. Bankaya ‘kredi kartı harcamalarımı alışveriş yaptığım para cinsinden ödemek istiyorum’ diye bir talimat vermeniz yeterli. Eskiden yazılı talimat gerekiyordu, pandemiden sonra şu an bunu muhtemelen müşteri hizmetlerine bir telefonla da çözebilirsiniz. Yoksa hangi banka olursa olsun hepsi kendine göre risk teşkil etmeyecek bir kurdan TL’ye çevirir.
 

florence

Yeni Demleyici
Katılım
23 Mar 2019
Ben bir yarım saat önce ilk demlememi ayağımın tozuyla Ceci est un café secret ile yaptım. Çekirdeklerin dili olsa ben yandım sen yanma diyor, o derece kavrulmuş bir hali var ancak demleme sonrası bardağa yansıyan durum tamamen olumlu yönde.

Kahvede anında fark edilen sakız notası hakim, baştan sona eşlik ediyor size. Bir ara meyveli Falım sakızı vardı, buram buram şeker ve meyve yerine belli belirsiz meyve aroması mevcuttu. Onun kahve hali bu çekirdek. Oldukça yumuşak içimli, düşük gövdeli, düşük asiditeye sahip, kadife gibi akan bir kahve içeceksiniz. Farklı bir deneyim, tavsiye ederim.
 

Mustt373

Yeni Kahvesever
Katılım
8 Şub 2021
Ben bu sabah bandıl olarak değil indirim kodu ile sipariş verdim. yarım saat önce kargoya verildi maili aldım. İmkan için teşekkür ederim.
 

Veto

Yeni Kahvesever
Katılım
2 Tem 2020
Ben de 1kg Paraiso ve 200g Sır kahve ile katıldım. Organizasyondan sorumlulara emekleri için teşekkürler.
 

sicario

Aktif Demleyici
Katılım
9 Ara 2020
Bundle 1 biraz önce elime ulaştı. el salvador'lar 09.05, kolombiya paraiso'lar 06.05 ve 11.05 ve kolombiya el vergel'ler 11.05 kavrum tarihli.

Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.
 
Üst