Kafeingo

'Online Satış Siteleri' forumunda esavas tarafından 31 Ara 2015 tarihinde açılan konu

  1. Graywolf

    Graywolf Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Gözünüz aydın benim daha gelmedi size hediye filtre kahve gondermediler mi
     
  2. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Teslimat tarihi 30 nisan yazıyordu ancak bugün yani 29 nisan'da işyerimde beklemediğim bi anda kargo geldi... Kutuyu açar açmaz hoş bi kahve kokusu yayıldı odaya.. Yeni kavrulduğunu kokudan hissedebildim.. Mutlu oldum resmen kokuyla.. Kutudan hediye french french press çıkmasını zaten bekliyordum ama hediye kahve de çıktı.. Aldığım 4 çeşit çekirdek kahveye ek olarak espressoya göre çekilmiş "heart beat" harmanı göndermişler.. Espresso makinem de yok ama hediye hediyedir :) Bu zamana kadar hep moka pot kullanmıştım.. Bu satırları yazarken "ethiopia yirgacheffe" i "breville bcg820 pro" öğütücü de en kalın şekilde öğüttüm ve gönderdikleri french press'te deniyorum.. Acemi bi kahvesever olarak lezzeti tanımlamam gerekirse; Moka pot ile yaptığım kahvelerden çok farklı oldu gerçekten.. French press moka pot'a göre daha yumuşak oluyomuş.. Daha çay gibi diyebilirim.. Ama güzel.. Bu internetten 2.siparişimdi o yüzden diğer kahve siteleri ile kıyaslayamıyorum ama Kafeingo'dan yaptığım ilk alışverişten memnun kaldım diyebilirim.. Hediye olayı çok iyi umarım devam ettirirler her ay.. Yalnız gönderdikleri french press cam mı plastik mi anlayamadım.. Ve içindeki filtresi çelik mi ya da alüminyum mu ? Bilen var mı ?
     
    Son düzenleme: 30 Nis 2016
  3. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Kafeingo

    Hocam baya ucuz dandik bi camı var her an kırılacak gibi ama iş görüyor :) French Press seviyorsanız ve almayı düşünürseniz Bodum'un Chambord modelini tavsiye ederim, kesinlikle camı ve malzemesi çok kaliteli piyasadakilere göre. Starbucks mağazalarında ya da kahhve.com da bulabilirsiniz. İlginç bir şekilde Amazon fiyatı 27$ olan ürün 50TL ye bulunuyor Türkiye'de :eek:
     
  4. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Teşekkürler hocam.. Şimdilik kafeingo'nun gönderdiği french press ile devam etmeyi düşünüyorum.. Bu arada Tekzen'de aynı french press 13 liraya satılıyor bugün gördüm..
     
  5. danjamem

    danjamem Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Kronotrop'un Etiyopyasıyla kıyaslayabilecek arkadaş var mı kalitesini ?
     
  6. intelligenc

    intelligenc Paylaşımcı Üye

    Cevap: Kafeingo

    porland da satilan french pressi almistim 55 TL.. Borosilikat cam ve paslannaz celik.. Filtresi de gayet kaliteli ve isciligi duzgun.. tavsiye ederim
     
  7. Graywolf

    Graywolf Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    French press kaliteli değil tabiki bugun rossman da aynısını 9 liraya gördüm maliyeti çok duşuk olsa gerek ben istediğin gibi kavrulmaması hemde istenildiğinde sipariş verilmemesi iyi değil hatta şimdi sipariş versen 15 gun bekleyecek olmak mantıksız bence hediyeler pek iyi değil zaten benim son siparişim oldu acıkcası fiyatları da gayet yuksek

    Bence bonarri den 4 X 250 gr lık olarak satılan paketi alabilirsiniz hem istenildiği ayarda kavruluyor hem ucretsiz kargo hemde fiyatı uygun hemde istediğin zaman teslimat karar sizin
     
  8. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Kafeingo bu ay hediye veriyor mu ?
     
  9. kiliflutusu

    kiliflutusu Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo



    bardak veriyor
     
  10. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Kafeingo

    4 tane Kafeingo logolu bardak-kapak veriyor ama şu starbucks'da verilen tek kullanımlıklardan.
     
  11. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Teşekkür ettim.. Hediye çok cazip deilmiş ama sipariş verdik bakalım bu ay da .. Açıkçası 120'şer gram alabiliyor olma imkânı olduğu için ve hesaplı olduğu için verdim siparişi.. Ama bir de baktım ki 2 haziran diyor kargo için.. Siparişleri bekletip toplu halde kavuruyorlar galiba... Tek olumsuz yönü bu benim için.. 2 hazirana kadar kahvesiziz :)
     
  12. Graywolf

    Graywolf Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Siparişi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz fiyatları da bence pek uygun değil hediyeleri hediye olsun diye şeyler ayda iki kez kavuruyorlar ve kavurma derecesini de sectirmiyorlar bu kriterlere göre fiyatları pahalı
     
  13. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Daha hesaplı biyer var mı tavsiye edebileceğiniz ?
     
  14. Hcan

    Hcan H. Can YILDIRIM

  15. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

  16. Graywolf

    Graywolf Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Aynen bende onu diyecektim sitesinde kampanya vardı 4 al 3 öde yada 3 al 2 öde miydi neydi gayet iyi fiyatı ve istediğiniz gibi kavuruyorlar ayrı ayrı beklemek de yok beklemek saçmalık fiyatı uygun olsa neyse dicem de o da yok anlamadim
     
  17. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Hocam ben siparişimi iptal etmedim.. Yeni başlayınca tüm kahveleri denemek istiyosun.. Bonarri'de 50 lirayı 2 çeşit 250'şer gram kahveye ve kargo ücretine vermektense Kafeingo'dan 50 liraya kargo ücreti ödemeden 120'şer gram 4 çeşit kahve almak daha mantıklı geldi. Ama bütün kahveleri denedikten sonra beni kafeingo'dan kahve almaya ikna edecek tek şey verecekleri işe yarar hediye olur.. Çünkü kavurma için bekletiyorlar..
     
  18. nando

    nando Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Kafeingo

    Bonarriden 60 TL' ye 4x250 gr kahve alabiliyorsunuz kargo dahil, sanırım bu seçeneği görmediniz.

    Bonarri Kahve 1 KG (4x250gr) Avantaj Paketi
     
  19. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    ................
     
    Son düzenleme: 27 May 2016
  20. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Öncelikle teşekkürler.. Tek seferde 1kg kahve çok gelir bana.. Bekledikçe tadı değişiyor çünkü.. Az az ama çeşitli yeni kavrulmuş kahve alma imkânı şu an sadece kafeingo'da var galiba malesef.. Malesef diyorum çünkü kavruluncaya kadar bekletiyorlar...