Kafeingo

'Online Satış Siteleri' forumunda esavas tarafından 31 Ara 2015 tarihinde açılan konu

  1. odabekcisi

    odabekcisi Yeni Üye

    çekirdek kampanyası

    Arkadaşlar bugün bir kampanya gördüm kafeingo sitesinden 60tl üzeri alışveriş yapan enpara müşterilerine 30 tl anında indirim var. İlgilenenlere duyurulur.
     
  2. recotto

    recotto Yeni Üye

    Cevap: çekirdek kampanyası

    evet üstad ben de kullanmayı düşünüyorum enpara vasıtası ile.bakalım nasıl gelecek kahveler
     
  3. albati

    albati Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Ben aldım geçen hafta dün geldi.
    4x180 gram 78₺ den 48'e düştü, henüz tatmadım.
    Kavrum tarihi 2 gün önceydi.
     
  4. nibelungs

    nibelungs Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Ben de 4*180 gr sipariş ettim bu ay.. Enpara kampanyası sayesinde 78TL yerine 48TL'ye geldi. Kahveler vaad ettikleri tarihte 1 eylülde elime ulaştı ve üzerinde kavrulma tarihi olarak 29 Ağustos yazıyor.. Kutudan hediye kupa çıktı.. Her ay bir sürpriz hediye olması her ne kadar tek başına kafeingo'yu tercih etme sebebim olmasa da ( ilk tercih sebebim kesinlikle kahvelerin yeni kavrulmuş ve çok güzel kokuyor olması) bence her ay farklı hediye işi eğlenceli ve devam etmeli.. Ethiopia yirgacheff'i az önce french press'te denedim ve yine sevdim.. Kendi adıma memnunum şimdilik kafeingo'dan ama farklı firmaları da denemek istiyorum aslında.. Tamam kafeingo güzel beni tatmin etti ama belki de daha iyisi vardır denemeden bilinmez... :) Bu işin beni cezbeden tarafı da bu zaten.. Her zaman henüz yaşamadığın bi kahve deneyimi illa ki olabilir ve daha iyisini hayal ederek o farklı kahveyi aramak keyifli oluyor :)
     
  5. Taurussian

    Taurussian Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Kafeingo'ya kahve siparişi verdim 2 gün önce "kavruldu yolluyoruz" dediler, hala kahve mahve yok ortada...
    2 gündür evden çıkamadığıma mı yanayım, kahvesiz kaldığıma mı... Aldığıma pişman oldum valla. Yarın gelir mi acaba???
    "Kargo ücretsiz" diyebilmek için ucuz kargo firmasıyla çalışıp bir çuval inciri berbat ediyorlar. Bu nasıl zihniyet?
     
    Son düzenleme: 2 Ara 2016
  6. djdigy

    djdigy Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Kafeingo


    Evden cikmamaniza gerek yok ki mail atiyorlar kargoya verince zaten. kargo takip noyu alın arayıp nerede öğrenirsiniz zaten gun içerisinde.
     
  7. Taurussian

    Taurussian Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    3 gün önce İstanbul'dan yola çıkan kahvem bu gün Ankara'ya gelmiş. Telefon eden Kafeingo firması; "Kargo firmasndan gidip alabilirsiniz" dedi. Kargo firmasına gittiğimde ise "dağıtıma çıktığı" söylendi. Artık daha fazla evde bekleyemeyeceğimden akşam eve geldiğimde kargo firmasının bıraktığı mesajı buldum. Sanırım 4. gün kargo firmasına gidip kahvemi alabileceğim. Tebrikler Kafeingo sen bu yolda devam et !
    Müsadenizle ben kalkıp gidip marketten bir kahve alıp içeceğim.
     
    Son düzenleme: 2 Ara 2016
  8. cemeray

    cemeray Paylaşımcı Üye

    Cevap: Kafeingo

    suçun büyüğü gödenderici firmalarda değilde asıl sorun kargo firmalarında. o şu bu değil hepsi aynı. en önde gideni sürat kargo. firma aynı gün kargo yapıyor, ertesi gün dağıtıma çıktı yazıyor gelen yok. 2. gün dağıtıma çıktı diyor gelen yok akşam üstü arıyorum yarın yarım gün belki getirebiliriz arabamız yok diyor. kargo ile aram 1 km. pişkinlik had safhada, hiç bir yere şikayet etme gereği duymuyorum artık nasıl olsa sonuç alamıyorsun.
     
  9. Taurussian

    Taurussian Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Suçun büyüğü sırf "ucuza götürsün de nasıl götürürse götürsün" zihniyeti ile onlara kargo veren firmalarda. Onlar bu firmalara rağbet etmese bunlar yaşayamaz, 3 günde dükkanı kaparlar ya da adam olurlar. Kimse de mağdur olmaz.
    Ben de e-ticaret işi yapıyorum, Yurtiçi Kargo ve DHL ile çalışıyorum herhangi bir şikayet almadım henüz.
     
    Son düzenleme: 2 Ara 2016
  10. djdigy

    djdigy Isınmaya Başlayan Üye

    Cevap: Kafeingo

    Bu tarz işlerde kargoların hepsi aynı sadece bölgeye göre değişiyor. Siz Yurtiçi ile çalışıyorum diyorsunuz ben Ankara keklikpınarı şubesi yüzünden defalarca saç baş yoldum. Sonuçta toplasanız 5-6 tane firma var elimiz mecbur hem esnaf hem müşteri olarak. Bu olayda Kafeingo'nun bir suçu yok, size Yurtiçi ile yollasaydı emin olun sorun yaşamazdınız belki ama bu sefer ben kafayı yerdim her seferinde yurtiçi bir sorun çıkarıyor. Aras ile yollasa belki tam tersi olacak bu sefer siz mağdur olacaksınız, dediğim gibi bölgeye göre değişiyor firma ne yapsın, kime göre neye göre seçsin kargo şirketini... onlar da haklı.
     
  11. metehan

    metehan Aktif Üye

    Cevap: Kafeingo

    Sanırım bu konuda kargo şirketi ile yapılan anlaşma da süreyi etkiliyor. Yani tahminimce A firması yurtiçi kargo ile yolladığında erken gelebilirken B firması yollayınca işkence gibi bir sürede gelebiliyor (yaşadım bunu). Bu durumda kargo firmasından çok satışı yapan firmalar sorumlu bence.
     
  12. OZMEN

    OZMEN Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    "Kargo bedava" diyip ucuz firmalarla çalışmasınlar. O kadar emek sarfedip bir işe girişmişler emekleri ziyan oluyor. Ben şahsen kesinlikle tekrar sipariş vermeyeceğim. Kargo parasını alsınlar, düzgün firmalarla sorunsuz çalışsınlar. Ben Edirne'den Diyarbakır'ın köylerine kadar tüm Türkiye'ye mal gönderiyorum 6 yıldır ne Yurtiçi Kargo'da ne de DHL' de sorun yaşamadım, şikayet almadım.
     
  13. robust

    robust Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Ben de kahve almıştım. Kargo 2 hafta sonra gelmişti. Malum dönemde, (15 Temmuz) kargo firması güvenlik nedeniyle teslimat yapmadı. 2 hafta kahvesiz kaldım. Bunu es geçtim. Müşteriye hitap konusunda 'sen' kendilerini geliştirmeliler. Bir de sabit bir kutuları var. Aylık hediyelerini o kutunun içine sıkıştırınca paket deforme oluyor.

    Kahve konusunda ise aroma tatlar belirgin değildi. (2 hafta beklemeden olabilir.)
     
  14. awalanche

    awalanche Paylaşımcı Üye

    Cevap: Kafeingo

    Bu siteden uzak durmanızı tavsiye ederim. Kahveleri 1 hafta bile dayanmıyor ekşi tatlar vermeye başlıyor. Sorunu bildirdiğimde ise; "Demleme yönetiminiz de yanlışlık olabilir kahvelerimizde sorun yok" diyorlar ve suçu üzerinize atıyorlar. Diyelim ki öyle bir durum var farklı markalarda aynı origin ve aynı demleme tekniği ile neden güzel tat alıyoruz? :))
     
  15. OZMEN

    OZMEN Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo

    Awalanche bu "farklı markalar" ı da yazsanızda biz de "deneme yanılma"dan kurtulsak? :)
     
    Son düzenleme: 5 Ara 2016
  16. esavas

    esavas Emir Savaş

    Cevap: Kafeingo

    Açıkçası 6-7 çeşit kahve denedim bu siteden hiç birinde ekşilik durumu yaşamadım. Aksine çok övülen Petra'da bu durumu yaşadım.
     
  17. kbere

    kbere Paylaşımcı Üye

    Cevap: Kafeingo

    Ben de 2 defa sipariş verdim. Sonuçlardan memnun kalmasam da ekşilik ile uzaktan yakından alakası yoktu. Hatta ekşilik beklenecek belki de son kavurucu Türkiye'de. Çünkü çekirdekler hep dark roast sınırlarında kavrulmuştu.

    Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
     
  18. awalanche

    awalanche Paylaşımcı Üye

    Cevap: Kafeingo

    Enpara'ya ilk kampanya yaptıkları dönemede almıştım. Yüklenmeden dolayı kaliteleri o döneme özel şaşmış olabilir. Ama soğudum ben bir kere..
     
  19. PhotographerBoy

    PhotographerBoy Aktif Üye

    Cevap: Kafeingo

    Arkadaşlar KafeinGo için son durum nedir? Bir süredir çekirdek almıyordum, daha öncesinde de KahveFabrikası'ndan alıyordum ancak yeni bir yer arayışına girdim.

    Tavsiye eder misiniz?
     
  20. kiliflutusu

    kiliflutusu Yeni Üye

    Cevap: Kafeingo



    merhabalar, bende aynı sorunu yaşadım. makineyi yeni almıştım ama sorunu makineye bağlamıştım.
    acaba hangi siteden sipariş verdiniz birde orayı deneyip sorunun kaynağını öğrenmek istiyorum


    Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi