AeroPress Filtreleri

'Aeropress' forumunda kahvemehmet tarafından 28 Şub 2016 tarihinde açılan konu

  1. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Kohi Labs | Tools for Fine Coffee. ben bundan almak istiyorum isteyen olursa birlikte getirtebiliriz.
     
  2. kahvemehmet

    kahvemehmet Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Ben kohiden aldım. 10-15 gün içerisinde sorunsuz geliyor.

    IMs için hangi filtreyi öneriyorsunuz? 3 farklı filtre var.

    Brewing | IMS - INDUSTRIA MATERIALI STAMPATI Spa

    Ayrıca IMS alanlar nereden aldıklarını söyleyebilirse çok makbule geçer.
     
  3. Kiralikceset

    Kiralikceset Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Ims alacak varsa kargoya ortak olurum. Sanırım amazon satıyor
     
  4. baristaburak

    baristaburak Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Ims denemek isteyen Ankara'da ki arkadaşlarım Kraz cafeye gelsin birlikte demleyip tadalım


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    fiyat ne kadar hocam alabilirz istersen kohi labs ten alalım onunda kahvesi çok yumuşak oluyormuş
     
  6. Kiralikceset

    Kiralikceset Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Onu hiç bilmiyorum. İlk metal filtrem olacak o yüzden önceliği ims ye vermek istiyorum risk almamak adına
     
  7. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    fiyat uygunsa bana uyar? benimde ilk metal filitrem.
     
  8. Kiralikceset

    Kiralikceset Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Simdi amazona baktım da... 40 dolar fiyatı var. O ne ya [emoji23]
     
  9. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    hocam ne yaptın çok para kargo vs. kohi labs bakın araştırın orası daha uygun sanırım ordan alalım
     
  10. Kiralikceset

    Kiralikceset Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Zaten 40 dolar vermem yok [emoji4] türkiyeden 60 liraya able fine mi alsak
     
  11. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    kohi daha iyi diye biliyorum yaptığım araştırmalarda o yönde
     
  12. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    gelcem barış müsait bir zaman
     
  13. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Arkadaşlar KoHi Labs Filter for Aeropress ten filitre siparişi vercem anakra'dan isteyem var mı ? kargoyu paylaşalım
     
  14. intelligenc

    intelligenc Paylaşımcı Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    kargo ne kadar tutuyor?

    12,5 USD tutuyormuş :)
     
    Son düzenleme: 11 May 2016
  15. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    1 adet için evet iki filitre için 14,5 dolar kişi başı 7.25

    filitre 17 dolar düşünen olursa haber versin
     
  16. yselim

    yselim Yavuz Selim

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    özel masaj gitmedi sanırım. sizden haber bekliyorum.
     
  17. intelligenc

    intelligenc Paylaşımcı Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    gordum mesajinizi sorun yok
     
  18. ogan

    ogan Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Arkadaşlar Kohi Labs'ın filtresini almayı düşünüyorum. Kullananlar memnun mu?
     
  19. bahadr

    bahadr Paylaşımcı Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Aeropressin sonunda able fine metal filtresini aldım.Yurt dışı ile uğraşmak istemediğimden kahhve.comdan alıverdim.Fark ettiğim kağıt filtreye göre aromaları rahat hissetmem oldu.Daha tatlı bir kahve içtim.Yalnız kahvenin asiditesi bayağı yüksek oluyor.Olsun o da benim sevdiğim bir şey :)
     
  20. melissaki

    melissaki Yeni Üye

    Cevap: AeroPress Filtreleri

    Kohi Labs sitesinden filtre alan arkadaşlar satın alma işlemini nasıl gerçekleştirdiğini paylaşabilir mi acaba? Paypal zaten yok, kredi kartı seçeneğinde de Stripe diye bi ödeme yöntemi var ben bir türlü beceremedim satın almayı.
    Siteye de mail attım Stripe'la invoice göndereceklerini söylediler ama sonra ses çıkmadı.