Coffee Department

ketumx

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Nis 2020
Ben şimdi sipariş verdim ama kargo meselesini iyi okumamıştım. 1-2 hafta arasında mı gelecek ürün? @metin
 

ketumx

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Nis 2020
@metin sipariş detaylarında kargo bilgileri vb. bilgi yok. bunu nasıl öğrenebilriz? 7169 sipariş no
 

exen1986

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Ağu 2019
Kargolar 1-2 haftayı bulmuyor 4 günde geldi arkadaşlar. Çok memnunum coffee departmenttan. İnstagramdan anında cevap veriyor.
 

muteferrika

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Şub 2019
SÜRAT ile çalışan hiçbiryerden sipariş geçilmemesi taraftarıyım, istisna bir kaç bölgeye en fazla orta derecede hizmet verebilirler belki ama genel anlamda en berbat kargo firmasıdır.
 

ketumx

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Nis 2020
Evet telefona gelen kodu inceledim sürat kargo hala ürünü şubeden cıkarmamış. Çok pişman oldum açıkması okumadan alışveriş yaptıgım için. Umarım tez zamanda kargo şirketinizi değiştirirsiiz. Başka yerlerde satın aldıgım kahve bir gün sonra gelmişti. Burada kaç gün oldu saymayı bıraktım artık.
 

bahadr

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Şub 2016
Konum
Tekirdağ
İkitelli aktarmada takıllı kaldı benim de paket.Böyle aktarmada paket kalsın.İlk defa görüyorum.Sürat kargo da patlayan diğer şirketlerinden biri.
 
Son düzenleme:

muteferrika

Yeni Kahvesever
Katılım
14 Şub 2019
Sürat' ın sıkıntılı olduğunu cümle alem biliyor ve buna rağmen halen onunla çalışan satıcı da sıkıntılı ve gayri ciddi sayılır. İsterse en iyi kavrumu yapsın SÜRAT ile çalışıyorsa sipariş geçilmez
 

awalanche

Yeni Demleyici
Katılım
5 Ara 2016
Konum
Adana
Doğru diyorsunuz satıcının hatası Sürat ile bizlere bedava kargoyu sunması. Halbuki diğerlerini de ekleyip kargo seçimi kısmında bedava Sürat veya bir kahve fiyatı daha farkla istediğimiz firmayı seçebilmemiz gerekli.
 

exen1986

Yeni Kahvesever
Katılım
30 Ağu 2019
Arkadaşlar yukarıda @metin bey neden Sürat ile bir süre daha çalışmak zorunda olduğunu açıklamıştı. 10 tl-20 tl kargo parası vermektense 3-4 gün beklerim ücretsiz kargoyla ucuza pedrq azul içerim, he parası olan için ücretli kargo seçeneği sunulabilir buna lafım yok ancak şu an korona sebebiyle tüm kargolar sıkıntılı ptt kargo hepsiburadadan aldığım telefonu 10 günde ulaştırdı ve 10 tl kargo ücreti ödemiştim. Sanırım bir tek ups, aras ve yurtiçi biraz daha iyi durumda. Onlar da pahalı firmalar.
 

metin

Firma Yetkilisi
Katılım
24 Ocak 2017
Daha önce de belirttiğim gibi yurt içi kargoya gittik ama kurumsal anlaşma yapmıyor, 250 gr paket için de 40 tl den fiyat veriyorlar. Bu ücreti kimsenin vereceğini sanmıyorum. lütfen önyargılarınızı bir kenara bırakın. önce iletişim kurun sonra kararınızı verirsiniz.

bölgemizde bulunan diğer kargo MNG kargo, o da çok iyi değil.

son seçenek de Sürat kargo onlarla da 3 yıldır binlerce kargo gönderdik ve çok büyük çoğunluğu ulaştı.

İnternet siparişlerinin 10 kat arttığı günümüzde zaten kötü olan kargo şirketleri daha da kötü oldu.
Burada biraz daha sabırlı olmamız gerekirken yazdığınız mesajlara sadece bu cevabı veriyorum.

Bu kargocular herkesin eve kapandığı zaman herkesin siparişlerinizi getirmek için hafta içi hafta sonu demeden çalıştı ve hepsi hastalıktan zor zamnlar geçirdi, buna biraz şükran duyulması gerektiğini düşünüyorum.

İstanbul içindeki arkadaşlar siparişlerini dilerse kavurmahanemizden gelip alabilir, her salı çarşamba ve perşembe açık. Balat cafemize çok yakın, geldiğinizde bir bardak kahve de ikramımız olur. siparişte not kısmına belirtmeniz yeter.

Ayrıca İstanbul siparişlerinin bir kısmını da bizzat ben bırakıyorum, daha da fazla elimizden bir şey gelmiyor.
 

bahadr

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Şub 2016
Konum
Tekirdağ
Kargo şirketleri zor durumda.Hatta bazı kargo şubeleri ve aktarma merkezleri de kargocu arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla karantina altına alınmış.Çalışanların birinde virüs çıksın komple şube kapatılıyormuş.Şube kapanınca da bu sefer en yakın şube kapanan şubenin bölgesine bakıyormuş.Evde kaldığımız şu günlerde de e-alışverise yöneldiğimiz için bazı bölgelerde birikme oluyor ve bu nedenle geç kargo çıkıyormuş.Bu yüzden şu süreçte biraz sabredeceğiz gibi duruyor.Normalde de ama Sürat olsun ama Yurt içi kargo olsun sıkıntı yaşamışızdır.En kötü şubeye gidip almışızdır.Artık şubeye ulaşmada da bir takım gecikmeler olacak gibi.
 

berdus

Yeni Kahvesever
Katılım
9 Nis 2020
Evet benimde kahvem ikitelli aktarmada kalmış. Bir önceki siparişim 2. günde elime ulaşmıştı. Bu zor şartlarda olabilecek şeyler. Herkese sağlıklı günler dilerim.
 

Marvelon

Yeni Kahvesever
Katılım
18 Mar 2020
Maalesef benim de salı kargoya verilen paketim muhtemelen haftaya kaldı, bütün seçenekler arasında en kötüsü Sürat ama tabi bir kargoya 40tl vermektense 1 hafta beklemek daha iyi bir çözüm. İstanbulun ortasında oturduğum halde yine de bu kadar geç geliyorsa daha uzaktaki arkadaşlara sabır dilerim.
 

ketumx

Yeni Kahvesever
Katılım
29 Nis 2020
Ben umudu kestim sürat kargo’dan :D sizi asla eleştirmiyırm yanlış anlamayın hocam ama diğer kargo şubeleri 1 gün sonra getirirken sürat kargo’nun bence acilen bu işi bırakması lazım. Yapamıyorlarsa biz bu hizmeti sağlayamıyoruz diyip insanları da böyle mağdur etmemeleri lazım bence
 

bahadr

Tecrübeli Demleyici
Katılım
20 Şub 2016
Konum
Tekirdağ
Ben umudu kestim sürat kargo’dan :D sizi asla eleştirmiyırm yanlış anlamayın hocam ama diğer kargo şubeleri 1 gün sonra getirirken sürat kargo’nun bence acilen bu işi bırakması lazım. Yapamıyorlarsa biz bu hizmeti sağlayamıyoruz diyip insanları da böyle mağdur etmemeleri lazım bence
Ben de umudu kesiyorum yavaş yavaş Yapabilecek de pek bir şey yok.Daha öncede Sürat ile gönderiyordu Metin Bey pek bir sorun yaşamadık.Kara cuma dönemlerinde oldu.Onu da şubeye giderek hallettik.Benim öğrendiğime göre diğer kargo şirketleri kota koymuşlar bu süreçte.Trendyol, Hepsiburada gibi şirketlerde de sokağa çıkma yasağı dönemlerinde yoğun talep olunca bütün yük Sürat Kargoya kalmış.Zaten bayi, araç,eleman sayıları az.Sürat kargo da biraz para delisi olduğu için aç gözlü davranmış.Bu yüzden Sürat Kargo aktarma merkezlerine kargo yığılmış.Oradan da şehirlere gidiyor ya.Yoğunluktan gidemiyormuş.İkitelli aktarma önünde 20 tane tır ve bir o kadar kamyon bekliyormuş rivayet edilene göre.E hani bunun Maltepe Aktarması var bilmem nesi var.Türkiye kargo trafiği kilit.Sürat Kargo... Kargoların kara deliğe düştüğü tek adres.Aliexpressten milletin Timemore siparişleri geldi bu arada biz Sürat ile kargo beklerken :D Böyle kapı çalıyor.Kargocu gelmiş.Uzatıyor kutuyu.Açıyorsun.Isıtıyorsun suyu.Tam ön demleme yapacakken uyanıyorsun rüyaymış.Böyle de tuhaf bir psikolojiye girdik Sürat Kargo sayesinde.Bir daha Sürat Kargo tercih eder miyim? Bilemiyorum.
 

metin

Firma Yetkilisi
Katılım
24 Ocak 2017
Evet Sürat Kargo'nun birçok kişinin kargosunu geciktirdiği ortada ama bilmenizi de isterim ki bu süreçte 1-2 günde kargosu ulaşanlar da var. Tabi genelde olumsuz yorumlar daha çok ön plana çıkıyor.

Bu arada sürat kargoyu savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Kaç senedir çalıştığımız bir firma Sürat kargo, tek nedeni de çevremizde en iyi hizmet veren kargo şirketi (şubesi diyelim). Balat Yurtiçi kargonun masasına birini koymuşlar görseniz sizinle muhattap olmak sanki bir lütuf, her talebinize olumsuz cevap bir kere yüzü gülmez, zaten burunları çok yukarıda ve müşteri istemiyorlar artık...

Büyük zorluklar ile ithal ettiğimiz bizim için çok özel olan kahveleri böyle kargo şirketlerinde aktarma merkezlerinde sürünmesi bizi emin olun sizin kadar çok üzüyor. Tüm sürecin farkındayız ve geliştirme yapmak her zamanki felsefemiz. Kargo deneyimini en kısa zamanda geliştireceğimizden şüpheniz olmasın.
 
Üst