Eger bir gun kavurursam kahveleri bende kendim puanlicamEvet bunu her yerde soyledim bende. Kesinlikle katılıyorum. Bana ısrarla puan soruldu söylemedim. Ama anlattım sebebini. Musteri tarafindan puan orgazmi duygusunu biliyorum ben de musteriyim ama mesele asil kavurucu tarafindan yalanci orgazm haline getiriliyor. Tum sartlari karsilamis kahveyi tabi ki puani aciklanir da ben daha rastlamadim buna turkiyede. Benim cahilligim olabilir tabii. Ama cqi tarafindan puani aciklanan hangi kahveler satildi bilmiyorum.
Kendimden ornek verecek olursam Elif hanımi cok severim ve saygi duyarim ama kendisinden kahve alirken sadece sunu sorardim bu kahveyi evet 3 qgrader puanlamis ama hangi 3 qgrader. Elif hanım cafer bey ve baska bir qgraderin verdigi puan benim icin onemli ve dogru guveniyorum cunku ama satarken aciklamama yetmiyor.
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f602.png)
Duruma gore graderlik vermeye bile baslarim
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f602.png)
T-Grader yada F-CQI
![Göz kırpan ve dil çıkaran yüz :stuck_out_tongue_winking_eye: 😜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f61c.png)
Genel olarak her sektorde tekellesmeye karsiyim. Tekel olunca cok arsizlasiyor firmalar yada topluluklar. Objectivite kayboluyor. Neticede hepimiz insaniz. Ne kadar etik olursak olalalim, o kadar buyuyunce ister istemez ben ne dersem o na geliyor sonunda. Isine gelirse
![Göz kırpan yüz :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f609.png)